zondag 23 oktober 2011

PERFECT...


Perfectie bestaat niet, maar toch komt dit product van Perfectino de perfecte imperfectie nabij!!! Vakwerk en handwerk tot in de puntjes!
Zeer vele mogelijkheden qua kleur en gebruiksmogelijkheden!
Denk bv aan je keuken, een betonnen werkblad, je badkamer, een vloer met betonlook of wanden afgewerkt met Tadelakt of Creatina!
Deze leverancier trof ik op de Woon Mooibeurs. Het werkblad voor je keuken storten ze bij je thuis! Over maatwerk gesproken!
Voor meer informatie ga je naar Cenzie

Voor het verslag dat ik maakte over de beurs kun je terecht op SHOWHOME

Groetjes
Lynda

maandag 17 oktober 2011

Bij "haar"thuis....

...heeft "hij" natuurlijk ook zo z'n smaak en voorkeur, en toen de nieuwe kleur voor de woonkamer uitgezocht moest worden stonden "hij"en "zij" even ieder met een andere kleurstaal te wapperen.
Daar waar hij voorkeur gaf aan de "bruinen", wilde zij eigenlijk wel in de "grijzen"blijven. Omdat beide kleuren natuurlijk een totaal andere uitstraling geven en daarbij dus ook een andere beleving, gingen er wat weken overheen voordat "hij"en "zij"naar hetzelfde kleurvakje op de muur stonden te grijnzen.......
Er vanuit gaande dat "zij"er meer kijk op heeft dan "hij", maar ze hem natuurlijk niet compleet wilde negeren;)....

streek "zij"twee kleuren op de muur....op diverse plaatsen in de woonkamer, omdat de lichtinval overal anders is.
Links KLEI(een grijs/bruin) en rechts NOVEMBER(een échte bruin)

al die natuurlijke materialen en matte kleuren krijgen net wat meer leven door wat "shine"toe te voegen, in ons geval, stoer...doch shine;)


op een missie, om "hem"ervan te overtuigen dat grijs en "bruin"lekker samen gaan....

houdt zij toch stug vast aan dat beetje zwart in huis

oké, zwart mét shine


als je goed kijkt zie je achter de stoel ook nog wat verfstreken, om "hem"te laten zien wat het met de meubels samen "doet"...
(de kleur die we NU nog erop hebben is Putty van Painting the Past)

nog even een kleurpalet met ZIJN bruin....

bruin en shine


maar uiteindelijk zijn "zij"en "hij" het met elkaar eens, en wordt de keuze beklonken;)

wat het geworden is???

huize H is er klaar voor, nu nog in het grijs.....maar zeer binnenkort genietend van KLEI(bruin/grijs....."hij"hoort BRUIN..."zij"hoort GRIJS...win-win;))


Moraal van het verhaal(want er zullen beslist meer stellen verschillen van mening;))....ga niet overhaast te werk, kies de kleur niet enkel en alleen op de kleurstaal, kijk naar wat je al aan meubels hebt, maak wat vakken op de muur zodat je het kunt zien..in je eigen sfeer, met je eigen spullen. Met wat aanpassing van accessoires zul je langzaamaan gaan zien welke kleur de juiste is.
note: je kunt ook gewoon een goede colorist in de arm neemt, scheelt tijd en scheve gezichten;))


Groetjes,
Lynda - stylist en colorist ;)

dinsdag 11 oktober 2011

Sit on it!!

Dames en heren "bedrijvige"volgers....heb je nog ruimte voor een statement? Wil je eens écht wat leuks doen om op te vallen? Niet alleen zijn letters tegenwoordig helemaal hot voor interieur, ook voor uw exterieur trof ik op de Woonbeurs iets geweldig leuks!
Zitletters!



Deze lagen dus bij de entrée van de Woonbeurs en ik vond ze gewéldig!!! Ongeveer 1m2 opp. en ca. 46cm hoog! Zeg zelf...in dit geval niet erg om je naam op straat te zien liggen toch?;)
Op http://www.zitletter.nl/ lees je alle informatie.

In een grote wachtruimte doen ze het volgens mij ook erg goed!
BASI D Products maakt niet alleen deze gave zitletters, ook als je zoekt naar strakke comfortabele loungemeubelen moet je hun site even bezoeken. Schuimrubbere loungemeubelen met waterdichte coating in vele leuke kleuren die je prima kunt mixen en matchen.
De units laten het perfect toe je eigen meubel samen te stellen. Wachtruimtes, balkons, dakterrassen......ik zie het voor me......(in de zomer;)).




http://www.zitletter.nl/ ik vraag me af....zou je ze ook leuk rechtop kunnen zetten??? In de tuin van je praktijkruimte bv? Helaas is mijn bedrijfsnaam wat te lang voor in m'n tuin,....of m'n tuin te klein....;)!

Groetjes
Lynda


maandag 10 oktober 2011

Excellent Wonen en Leven...




13 tm 17 oktober, Beursgebouw Eindhoven





Zoals het er nu naar uitziet zal ik vrijdagavond gaan, mét manlief....dit keer wél ;)!

als je begrijpt wat ik bedoel ......

Bovenstaande foto's zijn van voorgaande jaren. Foto's van dit jaar zal ik zsm met jullie delen. Meer dan "alleen"interieur mbt wonen, maar hee.....het hoort er allemaal een beetje bij he ;)!

Groetjes
Lynda

woensdag 5 oktober 2011

Fall moving in!

 

Allereerst, hartelijk dank voor al jullie enthousiaste reacties op mijn blog op SHOWHOME hier of op mijn privéblog! Ik hoop dat jullie vaak langs zullen komen en misschien ons ook eens een kijkje laten nemen in júllie interieur. We leren immers altijd van elkaar he ;).

Druk in de weer met kleur- stof- en vloerstalen, tekeningen en netwerken vindt ik het omslaande weer alleen maar gezellig! Fall is moving in! Die warme kleuren kunnen nu toch écht wel je huis in hoor! Luxe stoffen en mooie kleuren, moet jij eens zien wat je je behaaglijk zult voelen! Druk dus, maar nooit te druk om te bloggen al is het maar een collage van wat foto's.(geleend van Fabulous Living, vinden ze vást niet erg;))
Warme uitnodigende kleuren in combinatie met "koele"materialen, mix van stijlen, ik vind het een herfstige look hebben! GEZELLIG!

Groetjes
LyndaPosted by Picasa

maandag 3 oktober 2011

Kijk haar dan!


Ken je de site al? http://www.showhome.nl/ ? Ga je leuk vinden! "binnenkijkers"in alle stijlen en budgetten...en ook leuk, er wordt ook geblogd, vindt je ook leuk! En sinds kort dus ook door mij! Vindt IK leuk ;)).
Hier is dus mijn plekje op SHOWHOME! En als je er dan toch bent, kijkt gerust rond, "gluren bij de buren"(niemand die je ziet;)).




En schroom vooral niet....SHOW YOUR HOME!!! Vinden wij leuk ;)!


Groetjes
Lynda

zondag 2 oktober 2011

Uitslag LEOLUX Give Away!!

True Random Number Generator 4

9 reacties waarvan er twee aangaven niet mee te willen dingen, maakt 7 kanshebbers! Eerlijk is eerlijk dus gebruikte ik een online number generator! En als je de twee reacties even wegdenkt die niet mee wilden doen kom je met tellen tot 4 uit bij Anna Marie!
Anna Marie, ze zijn voor jou! Laat me even weten waar Leolux ze naartoe kan sturen?
Gefeliciteerd!

Leolux..bedankt!


Groetjes
Lynda

eens kijken of ik nog zo'n geweldige give away kan "regelen"ergens???;)