dinsdag 29 mei 2012

Inspiratie XXL

Prachtige handgeweven parasols HIER

übercute die Sweet Cakes HIER


En een super openingsaktie...



AKTIE (klik op aktie;))

Blader beide sites eens rustig door, want er is de laatste tijd véél "gebeurd"!

Groetjes
Lynda



vrijdag 25 mei 2012

donderdag 24 mei 2012

Storm na de stilte...


Het gaat er nu dan toch eindelijk van komen!
Morgenmiddag om 12.00 uur gooien wij onze deuren open!
Het "adres" naar onze nieuwe website deel ik morgen dus rond het middaguur met jullie allemaal!
We vegen nog even het stoepje aan, zetten alles recht, en hebben al "goodiebags" klaarstaan!
Tot morgen dan maar?

Groetjes
Lynda 

zaterdag 12 mei 2012

Glamping!

Heb je je huis helemaal zoals je het graag ziet, ga je op vakantie met een ietwat gedateerde caravan? Natuurlijk niet! Ik kreeg een mailtje van Femke, en na het zien van haar website....móest ik dit natuurlijk met jullie delen he! TE leuk, stylish verantwoord kamperen! Femke vertelt:




Glamping in je eigen sleurhut

Meestal spelen we enorm op safe, als het gaat om het inrichten van je huis. Beetje van jezelf en een beetje van VT Wonen, zeg maar. Heel logisch, want je wilt niet volgend jaar al uitgekeken zijn op je interieur. Maar stel dat je op 15m2 helemaal los mag gaan met je eigen smaak. En je mag over de top gaan, want je zit slechts een paar weken per jaar in (of buiten, bij mooi weer)… Wat zou jij doen met een oude, muffe caravan?




Je roze fetisj tot uiting laten komen? Een retro interieurtje? Knal kleuren? He-le-maal wit? Stippen? Strepen? Leer? Of als winkeltje gebruiken om bij mensen langs te gaan? Op Caravanity.nl vindt je heel veel inspiratie over hoe je die 10 of 20m2 kunt inrichten.

De website staat vol met mooie beelden en metamorfoses van oude naar spectaculair gepimpte caravans. Met een eigen caravan kun je, in tegenstelling tot wat de meesten denken, absoluut voor de dag komen!






Caravanity is ontstaan toen wij besloten om de caravan van hun (schoon)ouders overnamen. Een enorme sleurhutcaravannen gewoon weer cool wordt’. Caravannen moet weer ‘bon ton’ worden, hip en leuk zijn. Met andere woorden: dat wat glamping voor kamperen doet, moet Caravanity voor caravannen worden.

www.caravanity.nl

zaterdag 5 mei 2012

Even geduld....

Numero 74


en met "even"bedoel ik nog een weekje of drie! Maar als je naar de foto's kijkt, zie je dat het die drie weken meer dan waard is!
Mignon ( stylist en eigenaresse van Authentique Mignon) heeft vanaf 25 mei exclusief in haar shop deze goodies van het franse merk Numero 74! Het merk is nieuw in Nederland dus hiermee heeft Mignon meteen een hit in handen!.
Kussens, dekbedovertrekken, tassen etc. Allemaal in práchtige vergrijsde kleuren, en stoere materialen.


dekbedovertrek, mooie roze kleur. Doet het ook helemaal geweldig op een meidenkamer!




dit kussen behoort tot mijn favorieten! Ik denk dat dit kussen OOH LALA leuk zal staan in mijn slaapkamer in stoere franse stijl;)





ook met stoere prints, en in naturel, dus ook helemaal leuk voor de boys!
En wat te denken van het kussen met scooterafbeelding?
Hier lopen al twee pubermeiden te zuchten bij het zien van dit kussen ;)


En hieronder,het kussen met de ster, of zelfs in stervorm, de robot, er is echt voor iedereen wat leuks bij!
Overigens is het deze zomer helemaal leuk om al die kleurtjes te combineren, dus kiezen hoeft misschien niet eens!






en deze...hebben misschien níks met wonen te maken, maar stoer zijn ze wel! En voor moeders met kleine kinderen denk ik helemaal leuk als bv luiertas!(er zit een travelblanket, pillow, notebook pencil en purse zitten er al in;)). Voor moeders met kinderen in puberleeftijd helemaal leuk om héél dichtbij te houden want anders gaat dochterlief ermee naar school!;)(die mikken die blanket en pillow er gewoon uit, handig in de auto;))
Laat MIJ nou toch binnenkort naar Parijs gaan, niet met het vliegtuig(zoals op het label van de tas) maar wel met de trein, zou die tas dat erg vinden???(kan niet Lynda, het komt pas de 25e in de shop...pech) I LIKE!


Authentique Mignon....hier zie je meer foto's en kun je je alvast vergapen aan al dat moois! Maar denk eraan...25 mei...eerder niet, al kun je wél en wat reserveren als je zeker wilt zijn van je zaak!;)


Groetjes
Lynda

dinsdag 1 mei 2012

Groen...


Groen is een evenwichtige kleur
Groen is een frisse heldere kleur
Groen straalt rust uit
Groen geeft ook energie
Groen is een positieve kleur

Maand mei, nieuwe maand, Lente, nieuw begin....
Groen?---> doen!

Groetjes
Lynda