zondag 29 juli 2012

Mondiaal..

Onze interieurs worden steeds wereldser, en dat is op zich niet vreemd. We gaan op vakantie naar andere (verre) landen en brengen graag een herinnering mee terug. Dat maakt je interieur persoonlijker, en dat is goed! Zo wordt het geen eenheidsworst, geen plaatje uit een magazine, maar JOUW thuis.

Voor het aankomende najaar worden onder andere de "oerkleuren"de trend. Dus de kleuren die je bijvoorbeeld in de Afrikaanse culturen tegenkomt, donkergeel, oranje, donker- en lichtbruin.

Ik heb m'n best gedaan maar met geen mogelijkheid kreeg ik een tapijtje of poef mee naar huis van ons vakantieadres in Tunesië!

Mocht je nog op vakantie gaan, hou dan een plekje vrij in je koffer voor dat ene mooie hebbeding voor je interieur. Sfeer in huis én het hele jaar door vakantieherinneringen;)!

Groetjes
Lynda 

 
 

donderdag 12 juli 2012

Books...@home

In het bezit van een e-reader kan ik de verleiding een "echt"boek te kopen niet weerstaan! De geur van papier, de handeling van het omslaan van de bladzijde...uhm (focus op wonen;))...en al die boeken bijelkaar op een rijtje! Geweldig! Hoe je ook woont, boeken zijn zó decoratief, het geeft als het ware bezieling aan je huis, het maakt je interieur persoonlijk!


Pinned Image
heerlijk met de hele familie op de bank, met je eigen "bieb" op de bovenverdieping

Pinned Image
of deze typische dameskamer...je eigen leeskamer, o man wat een luxe

Pinned Image
of knus op zolder! Soort van verstoppertje spelen voor de buitenwereld;)!


Lynda

maandag 2 juli 2012

Tegelvloer








Geschiedenis: Halverwege de 19e eeuw is er een techniek uitgevonden die het mogelijk maakt tegels te maken zónder te bakken! Heel in het kort....met een vorm en een hydraulische pers worden deze beauties gemaakt! Wat een kleurenpracht en wat een stijlvolle vloeren krijg je door deze tegels!

Wil je meer mooie plaatjes zien?
Dat kan op




Groet,
Lynda

wil je meer weten over tegels, ga dan naar ShowHome.nl en volg de wekelijkse blog van Stella Maye