maandag 28 januari 2013

Oranje...

ik hoef natuurlijk niet uit te leggen waarom, oranje is op dit moment de meest besproken "kleur". En dat die kleur op een mooie manier je interieur kan kleuren bewijzen onderstaande foto's

Pinned Image 

Pinned Image
 
Pinned Image
Pinned Image 

oranje zit in het kleurenspectrum tussen rood en geel, oranje staat o.a. voor energie, vitaliteit, blijdschap, creativiteit en optimisme. Absoluut een kleur waar je blij van wordt, mits gebruikt met mate ;).

groet,
Lynda 
alle foto's leende ik uit m'n albums op Pinterest

donderdag 24 januari 2013

blauw voor jou?

Blauw en groen zijn de nummer 1 en 2 favoriete kleuren...all time....en overal! Blauw wordt door enkele bekende verfmerken ook getipt als trend voor dit jaar, meer daarover kon je afgelopen week HIER lezen.

Dat er ook in de meubelbranche flink uitgepakt wordt in blauw zag ik vanmorgen in mn mailbox.
Fashion for Home tipt dit keer het ijsblauw, passend bij het weer;).
Mooie blauwe meubelstukken die je op vele manieren kunt gebruiken leuk kunt combineren met andere kleuren.
 





Fauteuil Audrey turquoise 


Boxspring bed Ramonda elektrisch turquoise 180x220
 Hoekbank Hudson III turquoise links
 en? is blauw wat voor jou?
Lounge fauteuil Houston turquoise hoog met hocker (draaipoot)

woensdag 16 januari 2013

Simpel...en léuk!

noorse sokken 
 léuk!!! Niks met wonen te maken? Natuurlijk wel! Lekker wonen lukt je alleen als je je lekker vóelt, en nou zijn deze dotjes voor héle kleine voetjes, het gaat erom dat je jezelf omringt met dingen waar je blij van wordt, dat wonen een manier van leven wordt, het zien in de kleine dingen.

Nelleke van Langius Design opende nog niet zo gek lang geleden haar webshop Simpel en Leuk. Haar collectie bestaat uit allemaal dingen waar zij zelf blij van wordt en waarvan velen mét haar blij worden! Heel veel door haar zelf gemaakte spulletjes en écht, ze is zó creatief! Geen massaproductie maar overal maar een paar van, unieke exemplaren dus. In diverse categorieen vindt je er hebbedingen en leukigheidjes. Ik wil niet alles laten zien, je zult zelf moeten gaan kijken! DOEN! 
De houten woorden zijn een ware hit(got it;)) en zijn zó leuk om cadeau te doen maar ook voor de kaarten weet je altijd wel een ontvanger. Om over die übercute sokjes maar te zwijgen!

Zó leuk kan "Simpel"zijn!

bureau organizer

woorden hout 
 
plaid
 
 houten huisjes
 zwart-wit dieren
 
wollen deken

dinsdag 15 januari 2013

Witte wereld.....

De Winter laat EIN DE LIJK van zich horen en buiten is het WIT! Ik hartje sneeuw(liefst veel sneeuw) dus ik ben óf buiten óf ik sta met mn neus tegen het raam. Geen tijd voor lange blogjes dat begrijp je wel...dus...witte plaatjes van een witte wereld....niet buiten, binnen!

Gepinde afbeelding


Gepinde afbeelding

 Gepinde afbeelding

Gepinde afbeelding 
 Al deze mooie foto's vond ik op Pinterest en staan in mijn album White World daar staan ook de bronnen bij.

Geniet van de winter!
Liefs,
Lynda 

Gepinde afbeelding

zondag 6 januari 2013

Eco chic...

Eco/Groen wonen is al een tijdje in opkomst, bewustwording van de wereld om je heen, duurzame materialen zodat die wereld zolang mogelijk zo mooi mogelijk blijft. En dat dat NIET suf en NIET saai en NIET "alternatief"of basic hoeft te zijn bewijst Robert Kolenik.

 
 

 


Die tafel op de laatste foto bijvoorbeeld is gemaakt van een oude boomstronk en marmer! In deze tafel is zelfs verlichting geplaatst zodat er door de wittere vlakken van het marmer een difuus licht schijnt. Meer Eco Chic van Robert op wwww.kolenik.nl

Groet,
Lynda 

donderdag 3 januari 2013

Voorjaar/zomer 2013 Bloomingville...

Gepinde afbeelding 

Bloomingville gunt ons al een blik op hun collectie voor voorjaar/zomer 2013.
Nou mag het van mij best nog even flink gaan winteren, maar ik vind het ook niet erg om al naar deze mooie plaatjes te kijken hoor!
Zoals je ziet heel wat trends die wel al eerder zagen en nu allemaal bij elkaar! Sterren, dierenhuid, veren, uilen, letters, geweitjes etc. Hoef je niet meer te kiezen(kan ik ook zooooooo goed;)) je kunt het gewoon allemaal nemen!

Groet,
Lynda 

woensdag 2 januari 2013

Back on track...Remy Meijers

Een nieuw jaar, nieuwe plannen,al blijf je als woonliefhebber het hele jaar door wel nieuwe plannen maken ;).
Na het opruimen van alle kerstdecoratie is er weer ruimte voor de koffietafelboeken! Één boek uit de stapel bij mij is Shades of Grey van Remy Meijers.
 


Ik kreeg het boek al vóór de feestdagen maar de tijd om er eens goed voor te gaan zitten ontbrak en dus heb ik 'm laten liggen voor nu! Dus back on track met Remy Meijers! Een nieuw jaar, lekker bladeren door een nieuw boek, vergapen aan de prachtige en inspirerende fotos(gezien tijdens het snel snel doorkijken;)). Tijdloos grijs....niks saais of sombers aan!
Musthave? Ik laat het je weten!

Ik wens je een jaar dat niet alleen barstensvol goede gezondheid en liefde zit maar ook je zinnen prikkelt!

Groet,
Lynda