donderdag 21 maart 2013

wooneiland....

serieus, of het de naderende lente is of gewoon weer een vlaag van "tijd voor iets nieuws", iets zorgt ervoor dat het hier in huize H een chaos is. De zolder uitgraven want daar moet een tv- relax- werkkamer ontstaat, knippen en plakken aan het zoveelste moodboard voor de kamer van meisje 1(mam, kunnen we dat in de meivakantie even doen?), zoeken naar een nieuwe bank waar iederéén blij van wordt(en dát is misschien nog wel het moeilijkste van al)......stop ik even hier, de zoektocht naar een nieuw bed doen we tussendoor ;).

Over die bank, wij hebben destijds gekozen voor een driezitter en een fauteuil...dat was toen genoeg, maar het met groter worden van de meiden hier worden de zitplaatsen steeds kleiner! We zijn graag samen maar elkaar in de zij porren met ellebogen en knieen, daar wordt niemand blij van!

De smaken verschillen nogal.....o en sommige van ons vinden gewoon heel veel leuk! Je denkt dat het daardoor eenvoudiger wordt? NOT!

Neem nou de kleur, de huidige bank is antracietgrijs(ik hartje grijs) maar HIER   zie ik de charme toch óók wel van in hoor!
Durfde ik dat maar, maar ik ken mezelf....dan moet álles op de schop ;).
Woonlandschap Neo(met hocker) - Roze stof - Longchair rechts 

kijk, de meiden hier vinden dit wel wat, zowel de kleur als het model. De man hier in huis vindt het model oké maar de kleur weer niet , je ziet...wij zitten nog wel even krap op onze grijze sofa!
to be continued.....

dinsdag 12 maart 2013

Teen spirit

ik kan het haar niet kwalijk nemen, het is een dochter van mij, erfelijk belast met de onhebbelijkheid niet te kunnen kiezen en heel veel leuk te vinden. Meisje 1 (bijna 15) is toe aan een updatetje van haar slaapkamer. Het PIPbehang "heeft ze nu wel gezien";) en dus wordt er geknipt en geplakt in Huize H, op zoek naar een nieuwe look, some Teen Spirit ;)
 


 

De voorkeur gaat nu uit naar foto 2, maar wel met en béétje fluor :), eigenlijk zouden we dus nu moeten stoppen en aktie moeten ondernemen he, maar nogmaals...stél dat je dan net dat ene mist, dat net dat beetje leuker is...ik ga alvast witte verf inslaan.....meisjes van (bijna) 15...;)

groetjes,
Lynda

 


dinsdag 5 maart 2013

water en zand...



 parallel aan de zee, optimaal uitzicht...vanuit elke ruimte als dat even zou kunnen, niet al te groot.......
 Small beach house small beach house kitchen interior

Small beach house small beach house dining room

Small beach house small beach house interior


Small beach house small beach house outdoor

 

 Small beach house small beach house living room interior

Small beach house small beach house bedroom
 de zon scheen vandaag en het dagdromen begon weer....een strandhuis.......ooit....later als ik groot ben ofzo *zucht*

Groet,
Lynda
via
 
Small beach house small beach house

maandag 4 maart 2013

Veel nieuws...

schrijf het toe aan de naderende Lente, er zijn wat nieuwtjes te melden. Zo heeft ShowHome.nl een nieuwe lay-out, net als Inspiratie voor je Interieur en is er een hele nieuwe inspiratiewebsite online, voor baby- en kinderkamers
Ik geef je de links, kun je even gaan kijken naar wat al die websites te bieden hebben. Inspiratie voor elke ruimte in je huis.
 
 



Zo, je kunt er weer een uurtje tegen?

Groet,
Lynda