woensdag 26 februari 2014

Voorjaar in huis


5 Woonaccessoires om het voorjaar mee in te luiden

Even aftellen: nog een klein maandje geduld en dan kunnen we officieel zeggen dat de lente is aangebroken. Tijd voor de grote voorjaarsschoonmaak en met een aantal woonaccessoires geef je je woonkamer ook meteen een frisse en vernieuwde look!

Accessoires waar wij blij van worden
Misschien niet het eerste adresje waar je aan denkt wanneer je online aan het rondsnuffelen bent voor meubels en woonaccessoires, maar een aanrader is Bol.com. Met hun aantrekkelijke levertijden en retourmogelijkheden wordt het je wel heel makkelijk gemaakt om je interieur online bij elkaar te shoppen.

Verder hebben ze vaak speciale acties en als je een beetje rond zoekt, zul je er achter komen dat er ook regelmatig kortingscodes voor Bol.com worden uitgegeven. Om je alvast een voorproefje te geven, vind je hier onze top 5 woonaccessoires om dat lente gevoel in je huiskamer te verwerken!

1.       Vrolijk kussen met gekleurde vogels


 

2.       Oranjerood vintage burnt vloerkleed
Louis de Poortere Vintage Burnt Orange 8041 140x200 cm Vloerkleed


 

3.       Friswitte waxinelichthouder met bloemenpatroon




 

4.       Robuuste kruk met neon bovenkant


 
 
5.       Frisse felgele glazen vaas
 


Ben jij al aan de voorjaarsschoonmaak begonnen? Ga je wat veranderen?

 


 

 

 

zondag 16 februari 2014

Gepimpt Ikeameubel

EXPEDIT Open kast IKEA Kies of je hem horizontaal of verticaal wilt plaatsen, en hem wilt gebruiken als kast of dressoir.

Deze dus, de Expedit van Ikea, tover je zelf om tot een origineel kastje voor je woonkamer of hal. Maak er een leuke tv meubel van of geef hem een plekje op de slaapkamer. De vakken geven bergruimte dus hij is ook nog eens functioneel.

hoe dit kastje eruit kan zien?
 
Pimp opp Ikea-møbelet
Zo dus!
Met wat houten planken in een kleur die bij je huis past maak je er een ombouw omheen. Wieltjes eronder zodat hij gemakkelijk te verplaatsen is en je hebt een heel erg leuk kastje. Met een beetje van jezelf en een beetje van onze vrienden van Ikea!
 
bron foto: boligpluss.no
 
 

zaterdag 1 februari 2014

Een stukje Scandinaviƫ in Nederland

niet teveel woorden, plaatjes zeggen genoeg. In het kort, Nathalie Fransen van http://nu-interieurontwerp.nl/ woont in de stad maar heeft een "buitenverblijf" waar je de mond van open valt.Ze houden van het leven in de stad maar zo nu en dan in de natuur verblijven is ook erg fijn! Je leest alles over hun buitenhuis HIER.


 
 
 
 
decor8_dutchcottage_12
 
Meer zien? klik op de link in bovenstaand stukje tekst!
Doet u mij maar zo'n zomerhuisje...