zondag 11 maart 2012

Nuevo Estilo - Nieuwe Stijl

en dan heb ik het letterlijk vertaald.
Als je blogt, "pint"(pinterest), "facebookt"en twittert kun je met gemak de wereld van wonen in alle landen binnentreden.
De scandinavische inslag is al een tijdje populair in ons land, en de "franse"en "engelse" stijl zien we al héél erg lang in verschillende stijlen terug.

Ik vind het leuk om eens over de grens te kijken, en als er dan ook iemand  een tripje gaat maken is mijn standaard souvenirwens--> tijdschriften!:)


Een tijdje terug liet ik jullie al meegenieten van wat kleur in de spaanse magazines die ik van Catherine kreeg.

Lang verhaal kort? Dit keer waren het mijn ouders die zich tegoed gingen doen aan het mooie weer in zuid europa en niet alleen brachten ze voor mij 9 magazines(bewijs meteen geleverd, ik lijk op mn ma.....niet kunnende kiezen;)) mee, maar als je op de foto hierboven kijkt, zie je een grote en een kleine uitgave van Nuevo Estilo, zelfde inhoud, alleen een ander formaat. En met het mooie weer dat ons beloofd wordt(en vandaag hier in het zuiden al was) is het een genot de kleuren van dit magazine in je op te nemen...Omdat mooie dingen nóg mooier worden als je ze deelt, lijkt het me leuk een van de twee(de grote) weg te geven.
Wil je kans maken op het tijdschrift, laat dan even een reactie achter en cross your fingers;)...tot..laten we zeggen dinsdagavond? Kan ik 'm woensdag versturen, kun je tegen het weekend al in de zon zitten met dit Spaanse magazine!

Le deseo un buen inicio de semana!

Lynda

1 opmerking:

Zuster_Klivia zei

Die Bubble Club buitenstoelen- en banken van meneer Starck staan al jaren op mijn verlanglijstje... Wie weet? Ooit?