woensdag 11 april 2012

Zeezicht...

Wonende in het glooiende groene Limburgse land, ben ik altijd als een kind zo blij als we weer richting zee gaan! En als het even meezit doen we dat elk jaar in de herfst wel een weekje. Ik vind bos ook leuk, leuk....zee daarentegen is helemaal mijn "ding"! En niet alleen met mooi weer;).
Een strandhuisje, niet eens zo heel erg groot(al ben ik niet kieskeurig en trok ik ook zó in een groot), ergens aan de zee, mij hoor je niet meer, ja hooguit wat zuchten zo nu en dan :)

 Nou zoiets dus...:)!
Je ziet dat een "beachhouselook"niet alleen een kwestie is van je hele huis wit kwasten. De kunst schuilt in het aanbrengen van de sleetse kleuraccenten.
Veel natuurlijke materialen. Riviera Maison is mss wel het meest bekende merk met die kenmerkende Beachhouselook.

Ben je meer van de moderne look? Kan ook: een prachtige grote tafel, met bijvoorbeeld de beroemde Eames Eiffelstoelen staande op een "versleten"houten vloer.


Dit is het boek waaruit de plaatjes komen, en waarmee ik me in mn rijtjeshuis in het glooiende groene Limburgse land even in de zon op de bank nestel!;)

Groetjes
Lynda

2 opmerkingen:

Samira zei

Een les die ik leerde in Valkenburg: heel veel jaren geleden (lees miljoenen?) was er zee in Limburg, jaha zoutwater in Limburg..

Corine(THUIS) zei

Heerlijk boek, het ligt al jaren hier in de kast en het is elke keer genieten als het open gaat...
Groeten, Corine