zaterdag 12 mei 2012

Glamping!

Heb je je huis helemaal zoals je het graag ziet, ga je op vakantie met een ietwat gedateerde caravan? Natuurlijk niet! Ik kreeg een mailtje van Femke, en na het zien van haar website....móest ik dit natuurlijk met jullie delen he! TE leuk, stylish verantwoord kamperen! Femke vertelt:
Glamping in je eigen sleurhut

Meestal spelen we enorm op safe, als het gaat om het inrichten van je huis. Beetje van jezelf en een beetje van VT Wonen, zeg maar. Heel logisch, want je wilt niet volgend jaar al uitgekeken zijn op je interieur. Maar stel dat je op 15m2 helemaal los mag gaan met je eigen smaak. En je mag over de top gaan, want je zit slechts een paar weken per jaar in (of buiten, bij mooi weer)… Wat zou jij doen met een oude, muffe caravan?
Je roze fetisj tot uiting laten komen? Een retro interieurtje? Knal kleuren? He-le-maal wit? Stippen? Strepen? Leer? Of als winkeltje gebruiken om bij mensen langs te gaan? Op Caravanity.nl vindt je heel veel inspiratie over hoe je die 10 of 20m2 kunt inrichten.

De website staat vol met mooie beelden en metamorfoses van oude naar spectaculair gepimpte caravans. Met een eigen caravan kun je, in tegenstelling tot wat de meesten denken, absoluut voor de dag komen!


Caravanity is ontstaan toen wij besloten om de caravan van hun (schoon)ouders overnamen. Een enorme sleurhutcaravannen gewoon weer cool wordt’. Caravannen moet weer ‘bon ton’ worden, hip en leuk zijn. Met andere woorden: dat wat glamping voor kamperen doet, moet Caravanity voor caravannen worden.

www.caravanity.nl

2 opmerkingen:

lia zei

Ik hou niet zo van dit soort vakanties, maar als het dan toch moet, dan ZO!!!!

Juul zei

Ha ha wat leuk. Wij gaan altijd met de tent dus ik kan het niet gebruiken, maar mijn dochter richt elk jaar haar eigen slaapcabine-tje in, met al haar knuffels en ook een waslijntje met tekeningen (je wil tenslotte ook kunst aan de muur hè) Het zit er al vroeg in zullen we maar zeggen.
Juul