vrijdag 5 oktober 2012

Friday-Feeling...

met de deur open en een vest aan geniet ik van het geluid van de wind op deze herfstige vrijdag! Met een dampende kop thee en een lekker muziekje op de achtergrond struin ik even door het nieuwe aanbod op Pinterest;). Plaatjes waar je blij van wordt, plaatjes waardoor je denkt: "dat ga ik vandaag eens even doen" (inspiratie!!) of plaatjes waardoor het VRIJDAGgevoel nog eens versterkt wordt. Héérlijk wat een luxe om op vrijdag thuis te mogen werken!

 alle foto's zijn van Daniella Witte

Fijne vrijdag!

Lynda 

4 opmerkingen:

Elv's zei

wat een mooi-tjes... genieten!!! nou hier wordt ik ook echt heel blij van... Fijn weekend vast :-)

Anna Marie zei

Hele mooi tekst! Geniet van je vrijdag thuiswerk dag! Hier een slechte dag. Er is gewoon iemand die met mijn blogteksten de sier loopt te maken bij iemand die voor mij belangrijk is. En dan net doen of het haar teksten zijn! De stoom komt bij mij uit mijn oren. Maar dat had jij in het begin van de week toch? Goed, anyway, ik ga je voorbeeld volgen en me met een kop koffie (sorry thee) op de positieve zaken richten. Prettig weekeinde!!!! Anna Marie.

lia zei

Mooi hoor, ik kan nooit iets leuks vinden op dat pinterest. Misschien doe ik het ook wel niet goed, en moet je je perse aanmelden.

Hoe dan ook, hier zit de deur dicht, want het stormt.....

fijn weekend, liefs:-)

ABACAXI and HORTELÂ zei

Waarom ziet een onopgemaakt bed er op deze plaatjes toch zo mooi uit?

XX