donderdag 21 maart 2013

wooneiland....

serieus, of het de naderende lente is of gewoon weer een vlaag van "tijd voor iets nieuws", iets zorgt ervoor dat het hier in huize H een chaos is. De zolder uitgraven want daar moet een tv- relax- werkkamer ontstaat, knippen en plakken aan het zoveelste moodboard voor de kamer van meisje 1(mam, kunnen we dat in de meivakantie even doen?), zoeken naar een nieuwe bank waar iederéén blij van wordt(en dát is misschien nog wel het moeilijkste van al)......stop ik even hier, de zoektocht naar een nieuw bed doen we tussendoor ;).

Over die bank, wij hebben destijds gekozen voor een driezitter en een fauteuil...dat was toen genoeg, maar het met groter worden van de meiden hier worden de zitplaatsen steeds kleiner! We zijn graag samen maar elkaar in de zij porren met ellebogen en knieen, daar wordt niemand blij van!

De smaken verschillen nogal.....o en sommige van ons vinden gewoon heel veel leuk! Je denkt dat het daardoor eenvoudiger wordt? NOT!

Neem nou de kleur, de huidige bank is antracietgrijs(ik hartje grijs) maar HIER   zie ik de charme toch óók wel van in hoor!
Durfde ik dat maar, maar ik ken mezelf....dan moet álles op de schop ;).
Woonlandschap Neo(met hocker) - Roze stof - Longchair rechts 

kijk, de meiden hier vinden dit wel wat, zowel de kleur als het model. De man hier in huis vindt het model oké maar de kleur weer niet , je ziet...wij zitten nog wel even krap op onze grijze sofa!
to be continued.....

2 opmerkingen:

Passione Helena zei

Hoe herkenbaar...een bank koop je niet zomaar, daar spelen heel wat factoren aan mee. Wij zochten naar een stijlvolle leren bank, omdat poeslief stof nogal leuk vind! Genoeg leuke stoffen banken, maar in het leer..pff! Als je al een beetje in de richting kwam was het zitcomfort weer een drama. Poeslief liet ons dan ook diep in de buidel tasten toen we er uiteindelijk toch tegen aanliepen ;-)Ben dan ook heel benieuwd waar jullie tegen aan lopen, of dat alles alsnog op de schop moet haha. Wel een gewaagde kleur, mooi met grijstinten! Maar voor hoe lang vind je de kleur leuk? Er kan natuurlijk geen likje verf over.... Succes!!

Lieve groetjes, Helena

Corine(THUIS) zei

Een bank is het lastigste meubel om te kopen.. nou ja het kopen is niet lastig,maar het vinden van dat ene perfecte model wel! Succes..