donderdag 8 augustus 2013

Een bezoek aan het toilet was nog nooit zo leuk
Terwijl de woonkamer, keuken en slaapkamer tot in de puntjes worden verzorgd en volgens de nieuwste trends zijn ingericht, wordt het kleinste kamertje in huis toch vaak wat "vergeten". En dat is jammer. Ook het toilet verdient een originele inrichting. Zonder hak en breekwerk kan je het uiterlijk van dit kamertje snel ingrijpend veranderen. En er zijn talloze leuke accessoires te koop waar je mee kunt afwisselen.
Origineel
Terwijl je in de rest van het huis moet uitkijken dat de inrichting niet al te druk wordt, kan je op het toilet best iets uitbundiger te werk gaan. Je breng er toch niet zo veel tijd in door (tenminste, als het goed is). De muren van het toilet mogen dus best wat opvallender worden aangekleed dan in de rest van je huis. Je kan ze in leuke kleuren schilderen, maar je zou ook een of meerdere muren creatief kunnen opfleuren door deze met tegellijm te bestrijken en hier stukjes gebroken spiegel, tegeltjes en gekke dingen zoals schelpjes, kraaltjes of halfedelstenen in te drukken. Dit moet je wel afwerken met voegcement. Dat klinkt ingewikkelder dan het is: kijk op internet naar instructies over tegels voegen en je ziet dat het allemaal best meevalt.
Plafond
Doe ook iets met het plafond. Je kan deze bijvoorbeeld behangen met origineel fotobehang, of gebruik behang met grappige patroontjes. Ook dat ene lampje dat je in een winkel zag liggen en dat net iets te funky was voor in de woonkamer past misschien wel op het toilet. Denk ook na over de toiletvloer. Hiervoor kun je ook weer tegeltjes nemen die wat drukker zijn dan die je bijvoorbeeld in de keuken zou gebruiken. Zorg wel dat die tegels glad zijn in verband met de hygiƫne. Het is wel zo fijn als je deze tegelvloer gemakkelijk kan schoonhouden en er niet van alles tussen de ribbels en randen gaat zitten.

Toilet 
 bron: onbekend via pinterest

Geen opmerkingen: