maandag 30 december 2013

een mooie slaapkamer

Het belang van een mooie slaapkamerDe slaapkamer is het vertrek waar we over het algemeen de meeste tijd doorbrengen. Toch besteden we meer tijd aan de inrichting van onze woonkamer dan aan onze slaapkamer. Dit terwijl een comfortabele slaapomgeving zorgt voor een goede nachtrust, en een goede nachtrust geeft weer dat u zich de volgende dag fris en fit voelt. Wat zijn nu de zaken waar u op kunt letten als het om uw slaapkamer gaat?


Bedden en boxsprings

Allereerst het bed. Daarbij heeft u vaak de keuze uit een ledikant of een boxspring. De boxspring wordt vaak geleverd in combinatie met een bijpassende matras. Bij een ledikant daarentegen kunt u zelf kiezen voor een luxe matras, wel dient u erop te letten dat u een goede lattenbodem bij het ledikant krijgt, of zelf nog aanschaft. Als het om bedden gaat, is het erg belangrijk dat uw bed geen saai geheel wordt. Zo kunt u op Bedden.nl de Icebox boxsprings kopen. Deze boxsprings zijn leverbaar in allerlei verschillende frisse kleuren, waarbij u zelfs extra hoezen kunt kopen, waardoor u de kleur van de boxspring kunt wijzigen wanneer u wilt. Ook ledikanten zijn er in alle soorten en maten te koop. Zo kunt u denken aan een strak metalen ledikant, maar u kunt ook een modern bekleed ledikant kiezen als het LA Style ledikant bij Bedden.nl.

Dekbedovertrekken

Dan het dekbedovertrek, dit is toch het uithangbord van uw slaapkamer. Een dekbedovertrek kan uw slaapkamer maken of breken. Het dekbedovertrek dient met zorg uitgekozen te worden, met het oog op de rest van uw kamer. Is uw kamer over het algemeen rommelig, dan kan het dekbedovertrek juist voor de nodige rust zorgen. Is uw kamer daarentegen altijd erg verzorgt, dan kan een leuk dekbedovertrek juist voor wat leuke tinten zorgen. Zo zorgt het Blossom dekbedovertrek voor een rustige aanblik in uw slaapkamer, terwijl het niet saai aandoet. Daartegenover staat weer het Uccellino dekbedovertrek op Bedden.nl, wat door zijn felle kleur uw slaapkamer juist weer een frisse uitstraling geeft.

Decoratie

En niet te vergeten: de sierkussens. Met mooie sierkussens in uw slaapkamer, weet u uw slaapkamer een echt huiselijk karakter te geven. Door de juiste sierkussens in combinatie met de rest van uw slaapkamer aan te schaffen, weet u zeker dat u zich helemaal thuis voelt in uw eigen slaapkamer. U kunt een veelvoud aan verschillende sierkussens vanuit uw eigen slaapkamer bestellen, deze zullen dan ook in veel gevallen te matchen met bijvoorbeeld de plaids die op Bedden.nl te bestellen zijn. Zo kunt u dus vanuit uw eigen huis vandaag al beginnen met het restylen van uw slaapkamer.

namens bedden.nl
 

Geen opmerkingen: