dinsdag 11 oktober 2011

Sit on it!!

Dames en heren "bedrijvige"volgers....heb je nog ruimte voor een statement? Wil je eens écht wat leuks doen om op te vallen? Niet alleen zijn letters tegenwoordig helemaal hot voor interieur, ook voor uw exterieur trof ik op de Woonbeurs iets geweldig leuks!
Zitletters!Deze lagen dus bij de entrée van de Woonbeurs en ik vond ze gewéldig!!! Ongeveer 1m2 opp. en ca. 46cm hoog! Zeg zelf...in dit geval niet erg om je naam op straat te zien liggen toch?;)
Op http://www.zitletter.nl/ lees je alle informatie.

In een grote wachtruimte doen ze het volgens mij ook erg goed!
BASI D Products maakt niet alleen deze gave zitletters, ook als je zoekt naar strakke comfortabele loungemeubelen moet je hun site even bezoeken. Schuimrubbere loungemeubelen met waterdichte coating in vele leuke kleuren die je prima kunt mixen en matchen.
De units laten het perfect toe je eigen meubel samen te stellen. Wachtruimtes, balkons, dakterrassen......ik zie het voor me......(in de zomer;)).
http://www.zitletter.nl/ ik vraag me af....zou je ze ook leuk rechtop kunnen zetten??? In de tuin van je praktijkruimte bv? Helaas is mijn bedrijfsnaam wat te lang voor in m'n tuin,....of m'n tuin te klein....;)!

Groetjes
Lynda


2 opmerkingen:

Corine zei

Je moet er maar op komen! Heel origineel!

lia zei

Niet gezien, wij kwamen binnen bij de parkeergarage...
Grappig.