zondag 4 december 2011

Magnus Marding...

Ik weet niet hoe het met jullie is, maar al die mooie nieuwe feestelijke spullen in de winkels maken me "hebberig". Maar ik weet ook wat er gebeurt als ik aan m'n hebberigheid toegeef;)....mijn huis raakt overvol....puilt uit zeg maar. Ben ik na de feestdagen een dikke week bezig met ONTkersten. En daar wordt ik niet blij van heb ik al eerder gemerkt. Alles wat ik al heb voldoet, vind ik nog steeds mooi(lees: gaf een kapitaal uit aan RM-ballen en manlief houdt me met argusogen in de gaten;)) en er is méér dan genoeg(zelfs na drastisch screenen 2 jaar geleden gaan er toch nog steeds dozen naar boven die niet eens ópen gaan).
Mensen die mij al langer kennen weten dat ik met tijd en wijle heel hard roep: "less is more"...soort van om mezelf tot de orde te roepen want ik ben eerlijk.....een huis zo "leeg"als op onderstaande foto's ...dat is niks voor mij(ons!), maar dat neemt NIET weg dat ik het práchtig vind! EN ze houden me in "balans";)....als ik neig door te slaan....soort van over the top christmas wil arrangeren, klik ik even naar foto's als deze.......komt er een bepaalde rust over me;).......mooi zijn ze he?alcro
foto's by Magnus Marding

Ik wens jullie een mooie week!

Groetjes
Lynda

ps: kom toch ook nog eens HIER langs....2 opmerkingen:

Claudia zei

Als jij dan weet hoe het moet met less is more dan laat je het toch wel weten?

Corine zei

Prachtig dat lege! Wat een rust..
Moet zeggend dat het in een klein huis niet echt lukt, een bank en 2 stoelen (dat heb je toch minimaal nodig) en het is al vol ;))