woensdag 30 november 2011

Parisian style..

Bonjour! Misschien is het je ontgaan maar ik was dus in Parijs!(ik zal m'n voorliefde voor Parijs hier NIET uit de doeken doen....niet hier OOK nog ;)).
Het was een snoepreisje, een kleintje maar, maar zelfs van kleine reisjes krijg je inspiratie! Want vrije tijd of niet, "wonen" zit altijd in mijn hoofd, en dus moest dit magazine mee! Vrees dat het voor de meeste van ons niet weggelegd zal zijn maar hee....dromen mag!






zelfs hier vind je dus gewoon Ikealampen, doorberekend in de verkoopprijs van ruim 1.2 miljoen euro denk ik;)

je eigen "buiten"....midden in de stad.

Prachtige grote ruimtes(in deze prijsklasse;)) hoge ramen en dus veel mooi licht. Ingericht(meestal) met mooie frisse heldere kleuren! Mix van stijlen, maar toch zó Frans!
Stonden overigens ook een paar adresjes te HUUR in, voor vakantie bijvoorbeeld.....voor als je in een decadente bui bent ;)



Groetjes
Lynda

woensdag 23 november 2011

Fransche Slag...

Wie mij volgt bij de diverse sociale netwerken weet dat ik zeer binnenkort naar Parijs ga. En wéét dan ook hoeveel zin ik daarin heb! Maar nog een paar dingen afronden voordat ik kan gaan, en dus is alles met een Fransche Slag:), m'n blogposten, tweets en facebookberichten, (bijna) allemaal in het teken van Parijs! En dus.....






...wat appartementjes in Parijs:).
Heb ik óók nog een leuke tip om een Franse touch bij je thuis aan te brengen, en die vind je HIER



au revoir!

Lynda

zondag 20 november 2011

eyecandy...

cb232 jane124c


Drukke tijden maar helemaal leuk! Ondertussen altijd en overal inspiratie, dus ook voor jullie, hier.....


 
n876 04b0001

 
interiors13

 
 
Nice job Mark!;)
 
 
Groetjes
Lynda

vrijdag 18 november 2011

woensdag 16 november 2011

In my dreams...

Althans...in eentje ervan, want ik vind zoveel stijlen leuk dat ik wel een heel huizenblok zou kunnen inrichten;).
Deze look is zooooooo lekker winters, de kleuren zijn poederpastels met een vergrijzing erover...lijkt wel alsof er een laagje rijp op zit ;)!.
Ik vind de donkere houten accenten gewéldig *zucht*, maar ja.....ik woon hier niet alleen, en het lijkt me dan weer een nachtmerrie om m'n Lief niet om me heen te hebben....en dus.......droom ik van een inrichting zoals hier bij Tine K rond kerst.

collage gemaakt door Stylizimo
by Nina Holst

Groetjes,
Lynda

dinsdag 15 november 2011

Teamwork...

Je kunt nog zo'n mooie ruimte hebben ingericht, als de fotograaf "het"niet ziet, komt het er gewoon niet lekker op!
David Christensen ziet "het"dus duidelijk wél he!





Groetjes,
Lynda

vrijdag 11 november 2011

Checklist...

Een goede voorbereiding is het halve werk. En met de drukke decembermaand voor de deur is het misschien handig om zo nu en dan al je gedachten te laten gaan over je wensen voor kerst. Ook heb je nu gewoon nog de meeste keus én uitgebreid de tijd om de dingen te proberen, stel dát er dan eens wat mislukt, hoef je niet meteen in de stress te schieten of je idee te laten varen;).
Dus pen en papier bij de hand? Here we go...


boom, een "handigert"maakt 'm misschien zo zelf, ik kocht 'm bij Wonen met Lef (zonder acc. die hing er even snel in voor de foto;))

glazen potten en flessen, eerst bewerkt met een lijmpistool(tekst) en later geverfd in gewenste kleur. Potten leuk voor theelichtje erin, flessen mooi met een stoere(of juist tere) tak.

leuke variant op de glasbedels, gewoon je naam erop!
Voet van het glas dompelen in schoolbordverf, drogen laten en krijten maar!

heb je een grote "amerikaanse"koelkast(bofkont;))?
Plak met lijmpistool wat magneetjes op een paar ballen naar keuze en "plak"ze op je koelkast. Zoals je ziet doet een opvallende kleur het erg leuk!

helemaal hip! De snorrenhype! Met watervaste stift en een sjabloon kom je al een heel eind. Superleuk voor de trendy boom!

geen open haard/schouw maar wel kinderen die een kerstsok op willen hangen? Paneeltje, behang/cadeau/kaftpapier, haakjes onderin, et voilá......later ook handig als sleutelhanger of voor je byoux.

Laat je creativiteit de vrije loop, het hoeft niet duur en moeilijk te zijn voor een leuk effect.
SUCCES!

Groetjes
Lynda
ps: behalve de eerste foto, heb ik alle foto's van Pinterest geleend


dinsdag 8 november 2011

Kick it with color!

maastoren,entree,deloitte,interieur,rotterdam

maastoren,interieur,rotterdam,architectuur,deloitte

XtraCold Amsterddam

Amrath hotel,amsterdam

Appartement,interieur

by Huub Nederhof
Lijkt me duidelijk, niks aan toe te voegen ;)
Groetjes
Lynda

zondag 6 november 2011

...aan Kant...

In de nieuwe Stijlvol Wonen vind je een heel interview met Eric Kant.
Over hoe je interieur als een kameleon moet zijn, zich dus aan je behoeften moet kunnen aanpassen. Over wars zijn van hofjesgeest, over beleving, vitaliteit en duurzaamheid. Over hoe een heleboel losse mooie dingen bijelkaar nog geen mooi resultaat hoeven te geven, over hoe je dat resultaat dan wél kan krijgen....
Eric Kant, een interieurontwerper met een duidelijk herkenbare visie!



Met 256 pagina's dit keer een extra dik nummer, met vele mooie interieurs! En dus....weer een boektip, van mij...voor jullie;)!

Groetjes
Lynda

dinsdag 1 november 2011

Bijna vanzelf....

 

Wie mij via andere kanalen volgt dan alleen hier(en dat zou toch zomaar kunnen met al die social media) weet dat ik een echte Hollandse ben, ik ben dol op élk seizoen! Zie er de voordelen wel van in zeg maar;)...maar ik vind ook dat de seizoenen aan ons voorbij vlíegen! In de zomer liggen er pepernoten en niet lang daarna glimmen de kerstartikelen je al tegemoet. Niet erg...want vooruitzien is regeren he ;)! Op woongebied is dat net zo, weet waar je naar op zoek bent, er is voor elk wat wils. Maar frappant is het te zien dat de "wintersfeer"bijna als vanzelf de huizen binnen sluipt. Welke stijl je volgt, welke kleuren je favoriete zijn, het maakt allemaal niks uit. De sfeer moet je kunnen VOELEN! Niet voor niks worden de accessoires in de winter "aaibaarder";)....lekker warm. Weet je het nog niet? Geen probleem.....nestel je op je bank met bladen als VT Wonen, Ariadne at Home, Stijlvol Wonen, Wonen Landelijke Stijl, Elle decoration, Eigen Huis en Interieur, Residènce etc.....je zult het zien......gezellig, warm en knus...en vooral AAIBAAR!
Lukt het met al die woonbladen nóg niet? Mag je me bellen;)!


Groetjes
LyndaPosted by Picasa