zondag 8 januari 2012

DHZ...betaalbaar.....

in het echt!!!
Dat vind IK dan leuk he! Je leest en hoort over zoveel produkten in de woonwereld, meubels accessoires en afwerkingen flitsen aan je voorbij, de een nog mooier dan de ander. Sommige voor een tijdje, andere voor een langere periode heel goed bruikbaar.
Moge duidelijk zijn dat ik van grijs hou? Ook van stoer....en van...en...en..en..:).....

Nou was ik gisteren in Den Haag in een lunchroom en had een HEEEEE momentje.....heb ik daar even aan het wandje staan voelen, van dichtbij bekeken zeg maar, én even op de foto gezet want....volgens mij was dit een "barrocomuur" in het echt! Dat vind ik dus zoals gezegd leuk, je ziet het op plaatjes, hoort de verkooppraatjes maar ik wil dat dan graag zien in het echt he! Et voilá.......Bovenstaande foto;s komen van de site van Barroco (klik), daar kun je zien dat er natuurlijk veel meer mogelijkheden zijn voor deze afwerking, en waar je kunt zien dat er drie kleurstellingen zijn  waar je uit kunt kiezen, dat ze per "plaat" verwerkt worden (60x15x 1,5/2,5)....dat geeft de burger(handyman) toch moet lijkt mij, want het zijn ander héél veel steentjes die je in je handen hebt;)!.

Mooi natuurstenen wandje....duurzaam, tijdloos en sfeerbepalend!

I like!;)

Groetjes
Lynda


4 opmerkingen:

It's me zei

Heeeeeeel mooi !!ga je dat thuis nemen??....x

vanbinnen zei

Doe mij maar zo'n haardje, met splitmuurtje in het grijs. Wat houtblokken ernaast en dan mag het nog wel even winter worden!

Colin: zei

Deze ziet er een stuk mooier uit dan ik heb gezien, daar bleef je bepaalde naadjes zo zien dat het gewoon opvallend en lelijk was (eh hoe leg ik dat uit .. net als met kleine vierkante tegeltjes die met 16 ofzo op zo'n tegelmatje zitten en je tegelijk opplakt; zo ook met deze blokjes want die hebben ze niet blokje voor blokje geplakt maar matje voor matje.)

In den Uylenbal zei

Was dat in de Prinsenstraat ???? Komt me bekend voor . . . greetz Lejo