dinsdag 17 januari 2012

Ik zie ik zie...

mezelf hier best zitten hoor! Al haal ik inspiratie van site's uit alle landen, ben ik idolaat van Parijs, ik ben en blijf een rasechte Nederlandse(Een Klein Stukje van Mij;)).
En als ik toch een mooie grote keuken zou hebben met een prachtige muur om dit tegenaan te hangen....*zucht*...


Mooie heldere kleuren waar je vrolijk van wordt! Kan niet anders! Gemaakt van een synthetisch materiaal dat je gewoon met een vochtig doekje af kunt nemen(denk aan kinderhanden én neuzen;))

En een stukje cultuur/geschiedenis in je huis! Het voordeel van deze verzameling bordjes, je kunt ze gewoon weer uit elkaar "klikken"en opbergen als je eens wat anders wil, neemt minder ruimte in dan echte bordjes, je hoeft ze niet af te wassen en ze zijn minder kwetsbaar;)!
IK vind ze geweldig leuk!

Mocht je zélf een afbeelding hebben die je bv als roomdivider zou willen ophangen, of waarmee je een kale wand wil aankleden...op www.ixxi.nu zie je hoe je van je eigen afbeelding een IXXI kunt maken! Ook kun je kiezen uit een collectie prachtige bestaande afbeeldingen.

"ik zie ik zie.."(helaas nog geen keukenmuur om 't aan te hangen)

Voor meer leuke nieuwtjes kijk je op www.showhome.nl, klik op nieuws(zag ik vandaag een allerschattigst vloerkleed! voor de bloemenfans onder ons)

Groetjes,
Lynda

3 opmerkingen:

Kat La Decoradora Vintage zei

Hoi Lynda!!

Love the idea, love the result, love everything about it!!!!

lieve groet!!

Passione Helena zei

Ik zie, ik zie...helaas ook geen ruimte aan de keuken wand! Maar wat geweldig al die mooie bordjes.

Dankjewel, voor je mooie post!

Fijne avond!
Liefs Helena

Mirjam decoratieveverftechnieken.nl zei

Wij hebben m'n zus voor haar verjaardag ook een ixxi gegeven. Gemaakt van foto's van m'n zusje van baby tot nu, alles omgezet naar zwart wit om een geheel te krijgen. Het is heel gemakkelijk om in elkaar te zetten en ziet er goed uit. Zo'n ixxi van bordjes of andere leuke items lijkt me ook geweldig.
Greetz,
Mir