maandag 17 december 2012

Xmas is coming...

Het duurt nog wel een week, maar het afsluiten van bepaalde dingen is al begonnen, vandaar de drukte aan deze kant. Diverse leuke akties vragen veel tijd, dat is zoals gezegd leuk, maar dan schiet er weleens wat bij in. Zoals het bloggen op dit "kanaal".
Het bloggen op ShowHome.nl gaat gewoon door elke vrijdag, de werkzaamheden voor Inspiratie voor je Interieur vragen ook dagelijks hun aandacht. Mrs.Darcy heeft het momenteel erg druk met aftellen naar kerst en m'n privéblog hobbelt daar ook ergens achteraan!

Allemaal leuk, maar tijd om af te strepen, voor nu....en dus...wens ik jullie allemaal vanaf het immer "zonnige"Zuiden alvast héle gezellige kerstdagen! Ik duim voor sneeuw(tegen beter weten in..I know) en een rendier(ik herhaal...I know...NOT gonna happen), maar ben content met een paar knusse dagen met mn gezin. Nieuw jaar op komst, nieuwe energie nodig dus! Blog on want lezen doe ik wél( een mens moet bij blijven toch?;)!

Groetjes
Lynda 

3 opmerkingen:

Anita zei

Ik volg je links en rechts
maar ik kan je tempo al nauwelijks bijhouden laat staan jezelf.
Buzzy bee ;-)
Lieve Lyn fijne feestdagen GENIET meis X
Groetjezz lfs mij

Martine vianen zei

Jij bent druk met veel dingen, knap dat je het allemaal kan bijhouden. Heel knap! Lieve groet Martine

Chrissie en Heidi zei

Hihi, wat is dat toch met deze periode; ik ren me ook helemaal kierewiet! Maar wel leuk, heel leuk eigenlijk. Dusss... jij ook heeele fijne dagen gewenst en gewoon blijven dromen... Een rendier...why not?!
;-)

Liefs, Heidi