donderdag 29 november 2012

Winter in huis




Hmmm, even getwijfeld dit aan te snijden, maar...doe het toch!
Mensen die mij kennen of via de diverse media volgen weten dat ik gék ben op winter...en dat de sneeuw wat mij betreft meters hoog mag liggen, ik HARTJE sneeuw!
Ik vind het zó gezellig, al die dekens en kussens in huis, geurkaarsjes(must) en lichtjes aan, kortom de warmte binnen en de kou buiten! En nou schijnt er lekker wat kou onze kant op te komen..dus ik ben blij!

Mooi om te zien die vallende sneeuw, of die striemende wind..als je binnen zit, of om door te lopen. Ik ga vaak naar onze zolder, daar hebben we een dakkapel en als je dan omhoog kijkt is er niks dat je uitzicht op een sneeuwende hemel verstoord. Heerlijk wat zitten werken en stiekem naar buiten kijken, de wind gierend tussen de dakpannen door. Nou hebben wij op zolder vloerbedekking liggen maar toch trekt het ietwat koud op aan de voeten, en ik wil eigenlijk de verwarming niet aanzetten als ik alleen in huis ben en op zolder zit. Maar ik wil ook niet verkleumen, met stijve vingers tiept het naar;).






Nu zag ik bij DYSON de DYSON HOT, als ik het zo bekijk de opvolger van de ouderwetse straalkachel van "vroeger". Maar deze is een paar tikjes moderner en praktischer in gebruik.
Zo zijn de engineers van DYSON erin geslaagd een verwarmingsventilator te ontwikkelen die:
*geen brandlucht produceert(remember...vroeger?;))
* instelbaar is op een gewenste temperatuur, slaat dus uit als die temperatuur bereikt is en slaat weer aan als het eronder komt.
* de hele ruimte gelijkmatig verwarmt!(niet geheel onbelangrijk!!)
Nu kan ik een heel technisch verhaal af gaan steken, maar dat kan je zelf opzoeken op www.dyson.nl, wat je wel nog moet weten is dat hij in diverse kleuren te verkrijgen is dus geen doorn in het oog hóeft te zijn (wij woonliefhebbers willen dat de kleuren kloppen he ;)).Ook het schoonmaken is heel eenvoudig, met een vochtig doekje snel gedaan.
O en dan nog dit, je kunt 'm ook gebruiken als verkoelingsventilator, maar daar hebben we het in de zomer wel weer eens over lijkt me ;)!

DYSON HOT, oa. verkrijgbaar bij WEHKAMP 

Misschien is het ook wat voor een van jullie? Zit je weleens te knutselen in je hobbyruimte en kun je wat warmte gebruiken? 




3 opmerkingen:

Sjonke's Kronkels zei

Ik hou van de winter, maar ben 'allergisch' voor kou. Bij mij staan alle radiatoren open. Zolderkamer is overigens de slaapkamer van dochter. Ik hoef dus geen Dyson, maar ik vind het wel een mooi en apart ontwerp. en dat ie ook koude lucht kan blazen is een voordeeltje natuurlijk!!
Heb jij er 1 gekocht of maak je alleen maar reclame....hihi....
Groetjes en fijn weekend,
Marion

Martine vianen zei

Hou ook van de winter. Gek op schaatsen. Heerlijk! Deze zijn wel lekker idd als je stil zit aan je werktafel. Goed gevonden weer. Goed weekend

Petra zei

Dat ziet er nog eens strak uit! onnodig te zeggen, dat k hier niet echt een kachel nodig heb :) maar een strak apparaat wat koude lucht bij mijn bed blaast is wel lekker, want weet je hoeveel tijd ik steek in het uit elkaar en in elkaar zettens van fans die al het stof in huis aantrekken :(

Liefs en fijn weekend