maandag 5 november 2012

Neverending...

Gepinde afbeelding 
De inspiratie die je op Pinterest vindt is EIN DE LOOS!
Perfecte plek om op ideetjes te komen, maar ook de perfecte plek om "radeloos"rond te tollen omdat het allemáál zo mooi is! 

Gepinde afbeelding

Gepinde afbeelding 


 Gepinde afbeelding
 Nou hadden we hier in Huize H vorig jaar al een verschil van smaak voor wat betreft de kleuren op de muren en liet ik meneer H meebeslissen.......*zucht*....en dus moeten we nu wéér schilderen want die kleur....die is het nét niet!
 De witte trend hebben we even in onze hal/trapgat getest maar elke keer als we daar binnenkwamen schrokken we van zoveel wit...feit..dat héle witte is het denk ik niet voor ons.
Toch zou wat meer licht wenselijk zijn, en deel van de woonkamer krijgt dan wel licht vanuit het Zuiden zeg maar, een groot deel is echter flink donkerder door het effect van Noorderlicht :).

Telkens weer als ik denk "we gaan voor meer licht(niet geheel wit maar lichter "donker"zeg maar;)) kom ik weer plaatjes tegen met mn alltime favourite.....grijs....heel donker grijs zelfs....en vóórdat we vorig jaar de huidige bruingrijs op de muur smeerden hádden we dus heel donker grijs. :)
Meneer H wilde echter niet drie dagen schilderen om vervolgens met hetzelfde op de muur te eindigen......nah...dát kan ik 'm dan dit jaar besparen....terug naar GRIJS......HEEL anders dan grijsbruin!!!
Als het aan MIJ ligt...heet dat......neverending...hm hm...

Groet,
Lynda

foto's van diverse bronnen op Pinterest

5 opmerkingen:

Karin zei

haha...gewoon dan weer dit dan weer dat :-)
Onze woonkamer is ook donker maar wit....NEE brrrrrrr..grijs JAAAAAAaaaaa :-)

Petra zei

Elk jaar een ander kleurtje is toch niks mis mee ???

Groet Petra

Corine(THUIS) zei

Waarom denkt toch iedereen dat noorderlicht een kamer donker maakt??
(zon)Licht vanuit het zuiden is warmer maar niet echt lichter...
Dus ik zeg.. GRIJS :)

Petra zei

ik ken het jojo effect, zie net die donkere muur achter die tafel en droom al helemaal weg. Maar als ik donker heb wil ik toch weer lichter omdat ik niets meer ga ondernemen met zo'n donkere kleur, alleen koffie drinken met veel kaarsen aan, haha

amy zei

Gelukkig geeft mijn man me altijd de vrije hand ,(maar ik verf dus alles zelf ,haahha)ook hier dat bruingrijs gehad (taupe -achtig ),nu is het licht grijs ,ja toch wel verfrissend