dinsdag 4 september 2012

dreaming of....

zoals (bijna) alle "meisjes"droom ik ook van een Walk-in-closet *ZUCHT*...helemaal alleen voor mij! Nah ja, de hoger gelegen gedeeltes mogen best door m'n lief ingenomen worden hoor, kan ik niet bij, kan ik niet zien, geen probleem ;).
En hoewel het nog niet helemaal duidelijk is of en waar en WANNEER.....*gepastestilte* die droom uit gaat komen, laat ik jullie alvast wat smaakmakers zien, en zeg nou niet dat het onmogelijk is want ik héb me laten vertellen, dat dat héél goed kan! Ook in een huis als het onze....hoor! (don't burst my bubble)
Diverse stijlen, verschillende afmetingen, het kan allemaal! Alles wat je nodig hebt in een goede aannemer(en een handige man...ssst), want ook hier valt of staat weer alles met een goede basis he! Als dat eenmaal staat, is het inrichten en stylen een feestje! Kan niet anders...*zucht*.
 
Nog niet genoeg gezien?
 
Be warned!
 
Lynda

5 opmerkingen:

Anna Marie zei

Tsja, als je genoegen neemt met het ontvangen van de visite in de keuken, kan inderdaad in ieder huis een walk in closet komen. Ik heb er 1, maar vind het maar onhandig. Liggen zoveel kleren in, waarvan ik de helft helemaal niet meer pas na 3 bevallingen. En opruimen hoeft niet, want ruimte zat.
Whahahaha, nee hoor Lynda, droom alsjeblieft lekker verder. Print deze af en laat hem achteloos op tafel slingeren. Zo tussen de krant, de pantoffels, de sigaar en de whiskey in. Gaat het helemaal goed komen!!
Anna Marie.

De Lorelei Brocante. zei

hier nog zo iemand,... ik heb er dus ook eentje hé..zo,n walk inding,niks gedaan het wordt een ongeordende toestand, hahaha en alles blijft ook liggen (waar je allang niet meer inpast ook) onder op de stapels snap je wel....
Plaatjes leuk, realiteit zooooooo anders.
O ennuhhh ik hoop dat ik nooit zoveel schoenen en laarzen krijg als op de foto,s....mennnnnn ;-)

Blij dromen Lynda, blijf dromen.

Groetjesss
Dicky Marie

lia zei

Heb dan wel een kledingkamer, maar niet zo. En ik zou zoiets wel willen, maar dan ook goed gevuld.... Maar aan de andere kant, wanneer moet ik al die kleding dan aan doen.

Petra zei

Ik zeg bij alles, na de restauratie :) maar dan kan het ook :) dan heb ik een kamer over.

Liefs Petra

Corine(THUIS) zei

O ja, ik zie het voor me. En natuurlijk zou ík het daar in die walk-in zo mooi en netjes houden als op de foto's ;)