donderdag 27 september 2012

Hoofd leeg....

 Photography: François Kong www.francoiskong.com | Styling: Karine Kong www.bodieandfou.com

Even een rustmomentje, soort van stilte voor de storm zullen we maar zeggen.
Mensen die me ook elders volgen weten (inmiddels) al dat ik a.s. zaterdag met collega Stella Maye een woonkamer zal bemannen in Designcity, namens Mrs.Darcy  .
We hebben ons huiswerk goed gedaan, zijn er in geslaagd een aantal leuke "merken" te verzamelen die we mee zullen nemen.
Als ik de verhalen van de bloggers die ons voorgingen mag geloven is het er enorm gezellig en komt er van live bloggen niet zo gek veel, een live tweetje moet lukken, een snelle foto of een facebookberichtje met enig doorzettingsvermogen ook ;).

De Woonbeurs staat er natuurlijk om bekend dat je niet weet waar je als eerste moet kijken, dat de woonbladen álles uit de kast hebben gehaald om ervoor te zorgen dat er huizen zijn verrezen waar je per direct in zou willen trekken, en tref je merken en standhouders met allemaal must haves die bést thuis zou willen (nodig of niet).
Dus ben je nog in de gelegenheid en heb je nog geen plannen voor dit weekend......kom gezellig even langs!
Zie je géén kans meer, geen nood, via www.woonbeurs.nl kun je alles live volgen, alle tweets vanaf de woonbeurs komen daar voorbij, en alle blogs die over de woonbeurs schrijven worden daar ook genoemd.

Wonen doen we allemaal, en allemaal anders, daarom vinden wij binnenkijken zo leuk, en op de woonbeurs mag dat! Sterker nog...MOET dat....en neem je de inspiratie mee naar huis.....en doe je er je ding mee!
Veel plezier!

Groet,
Lynda 

Geen opmerkingen: