vrijdag 12 augustus 2011

Hou vol, hou vast...

Nee ik ga hier niet het liedje van Blöf zingen;)...al is de boodschap wel soortgelijk! Ondanks het feit dat "zomer"2011 ons behoorlijk in het ootje heeft genomen en de geschiedenisboeken in zal gaan....en dan níet als de beste, zijn er momenten genoegom toch vooral nog even van dat uhm..."zomer"gevoel te genieten. En dan bedoel ik voor het gemak de "vrije"momenten. Een extra vestje aan en buiten is het 's avonds nog steeds erg gezellig!:)
Hou dat gevoel nog even vast, maak er nog wat moois van, haal het onderste uit de "vrijetijdzomer"kan want voor je het weet zitten we met z'n allen weer in die trein die "dagelijks leven"heet. Ook niet erg vind ik ("mam, hoeveel weken nog tot aan de herfstvakantie"?)....ik kijk alweer uit naar het omgooien van e.e.a. hier in huis. De sfeer binnen loopt in dezelfde pas als buiten....maar dat later.
Ik heb nog een stapel ongelezen magazines liggen en daar stort ik me maar eens op, een uitgerust mens(en dat ben ik na een weekje zon, zee en strand) neemt meer op, ik voel de inspiratie dan ook alweer flink borrelen en moet me inhouden de verfkwast niet al uit de schuur te halen;). Nog éven niet...nog even een week vrij, nog even zoveel mogelijk zomeren en "dobberen"op de flow van vrijheid.
Wat "outdoorspaces"van eigen hand.....hieronder wat geleende, maar ook geen verkeerde "outdoorspaces".....

Binnen of buiten...voel je goed!!!!!


Groetjes,
Lynda

4 opmerkingen:

lia zei

Genieten met een zomergevoel word hier steeds moeilijker, omdat we geen vakantie meer hebben, het weer is idd helemaal prut, en komende maandag gaan hier zelfs de scholen alweer beginnen.
Maar gelukkig genieten we altijd. Manlief heeft de verfkwast uit de schuur gehaald, want ja waarom zelf prutsen als hij het even snel doet hé.. En vanavond lekker op de bank met een stapeltje net als jij.

Fijn weekend,
liefs

Just Who I Am zei

Genieten doen we hier nog volop,tja met Huspup thuis in de vut is het altijd VAKANTIE .De temperatuur is nog steeds zo goed dat we heerlijk buiten kunnen zitten onder ons grote afdak,toch nog steeds het zomer gevoel!! Heel voorzichtig denk ik soms even aan de herfst ,warmte in huis ,kaarsen ,bloemen noem maar op .Mooie foto's weer en ik denk dan nee nog even geen herfst,nog even zomer please .Geniet nog maar van alles
Liefs Elisabeth

It's me zei

Klinkt heel makkelijk .....ziet er erg mooi uit allemaal...maar het valt niet mee hoor......om je goed te voelen.....doe echt mijn best echt......maar twil niet zo lukken........liefs van mij...xxx...

Corine zei

Ik doe echt m'n best, maar moet eerlijk toegeven dat het echte zomergevoel toch heel snel ver weg zakt...
Je terrasfoto's doen het verlangen dan wel voor oplaaien :)
Groeten, Corine(THUIS)