woensdag 24 augustus 2011

kiest U maar!!

Trends, kleurenplan, lichtinval, al aanwezige elementen, functie, gewenste sfeer.....allemaal belangrijk bij het kiezen van het juiste kleurschema voor je huis/kantoor.
Maar laat ik eerlijk zijn, belangrijk is het dat U kiest...niet ik, of de trendsetters, of de bladen, of de producenten, maar U...het is immers UW huis of UW werkplek...kan IK wel zeggen dat groen een positieve uitwerking op je zal hebben, maar als U nou toevallig groen nou nét niet "je van het"vindt? Hebben we dan een probleem? Nee dus....belangrijker is het dat U zich thuis voelt, of ontspannen op de werkplek. Natuurlijk moeten "we "wel nog even kijken of het past bij bv de al aanwezige vloer, maar ergens is altijd wel een kleur te vinden die bij U én uw(in dit geval) vloer past. Ook komen we wel uit de kleurintensiteit, i.v.m. de lichtinval....komt allemaal wel goed....no worries.....alleen eerst even kiezen....

Keuze genoeg toch???;)
Hoe leuk zou het zijn als u bv kiest voor een kleur die leuke herinneringen bij u oproept? Bv een mooie kleur uit het vakantieland waar je geweest bent(kijk uit met terra en geel, dat oogt in het hollandsche klimaat héél anders door bv de intensiteit van de zon). Of een prachtig kunstwerk waar u geen afstand van kunt doen? Of gewoon iets waar u blij van wordt(zie laatste foto...;)).
Zoals gezegd...."alleen nog even kiezen".

Succes!
Lynda

5 opmerkingen:

De Lorelei Brocante. zei

Heeee Lyn...
Warme kleurtjes meid,mooi hoor !!!
Doe mij inderdaad maar die van de laatste foto,niet om het één of ander,......ahummm..
Gewoon mooie warme kleuren.

x
Dicky Marie.

lia zei

En soms kan een kleur op een staal zo mooi zijn, en als je hem dan ergens gebruikt..... valt het door daglicht of zonlicht weer tegen.
Je moet gewoon even de goede kleur vinden... haha

liefs Lia

Samira zei

Mental vacation, kom maar op, want ik zie lavandelvelden!

Kat zei

Love some shades of green, especially the softer ones! Beautiful palette and mix of colours!!

Liefs!!

Claudia zei

Ik kies, ik kies, moeilijk, allemaal mooi, kan niet kiezen...