dinsdag 16 augustus 2011

Trends 2011/2012

Yeah yeah...I know....zomer...vakantie....niet bezig met wat komen gaat, hier en nu.....ik weet ik weet! Maar "regeren"is vooruitzien he;)!
Nou weet ik óók dat ik érgens(ik praat teveel?) al eens adviseerde niet klakkeloos de trends te volgen maar er je eigen "ding"mee te doen...áls je al(hetzij zijdelings) de trends een beetje zou willen volgen. Ik volg zelf ook niet braaf alle trends hoor, hemel nee....niet alleen budgetair niet haalbaar, maar het geeft ook zoveel onrust he(en dat zeg ik? eeuwige "rommelaar"?). Ik verhaspel alles wat ik zie, er is immers zoveel moois en wie zegt dat ik maar 1 trend kan aanhangen?;)
Dus ik gebruik wat "Raws"(voor het stoere tintje)...wissel dat af met wat "Cutes", voor de broodnodige variatie he ;).....maar wel "refined"natuurlijk *kuch*....om er tot slot achter te komen dat het allemaal nogal ge"mashed"is...et voilá.......MIJN trend!
Genoeg blabla.....de trends voor 2011/2012 volgens de "setters"!
Met hier en daar meteen een shoppingadres.....van mij...voor jou, vriendendienst;)!

Trend 1: RAW

voor betaalbare mooie dierenhuiden kijk op
(en doe haar mijn hartelijkste groeten)


Trend 2: CUTE

wie van ons heeft er niet dat ene speciale schattige beeldje van "vroeger"bewaard? Bingo...opzoeken, afstoffen en gebruiken dus!


Trend 3: REFINED

Ingetogen doch uitnodigend, "design met een dekentje"noem ik dat altijd;).


Trend 4: MASH
gezien het aflopende vakantieseizoen lijkt me dit NIET moeilijk te realiseren, lekker je mooie souvenirs gebruiken om dat vakantiegevoel nog even flink uit te buiten, want het duurt immer nog even voor je weer mag.
Ben je niet weggeweest,  vond je geen mooie souvenirs in je vakantieland(ik geef ruiterlijk toe, verder dan een kommetje van olijfhout kwam ik NIET hoor in Griekenland).....ofzo....kijk dan eens bij
Mooie spullen uit uiteenlopende windstreken.
Bij mij in de buurt dus wil je het niet laten opsturen, ik haal het op, en kom het bij je plaatsen;).


Heb een inspirerende mooie zomerdag!

Groetjes
Lynda


2 opmerkingen:

Puur Kate zei

Ik ga eens even kijken
XxX

vanbinnen zei

Zo te zien heb ik ook van elke trend wel iets in huis, ben niet supertrend gevoelig, maar haal eruit wat me iets doet....dat is toch het leuke van trends?
Groetjes
Greta