maandag 18 juli 2011

A touch of glamour...

Eric Kuster, jullie misschien wel bekend door zijn glamoureuze stijl! Hij stylde complete huizen voor vele bekende nederlanders, maar ook projecten in het buitenland zijn door hem ondertekend!
Ik hou er wel van! Zou er geloof ik niet lang in kunnen wonen;), maar om naar te kijken en je aan te vergapen.....jawel!:)
Vandaag bestelde ik zijn laatste nieuwe boek, en daarom leek het me leuk jullie alvast wat mooie plaatjes te laten zien! Ik koos een paar favorieten!

symetrie! Zie je hoe heerlijk rustig dat aanvoelt? Hier zou ik wél kunnen wonen geloof ik ;)

de luxe spat er vanaf! Mooie donkere houten vloer, met een heerlijk tapijt onder het bed, heerlijk warm en zacht aan de voeten smorgens;)

Prachtige relaxplek! ruimtelijk en rustig! De hoge vaas met takken versterkt de hoogte maar geeft ook een "knus"gevoel als je er "onder"zit, probeer maar eens uit thuis.

dromen mag he ;)

en ook hier zou ik uren kunnen "slijten"(moet mn mening toch maar bijstellen geloof ik ;))....eenvoud, rust en toch stijlvol!

Kan niet wachten op mn boek!:)

Groetjes
Lynda


7 opmerkingen:

Samira zei

Die laatste, ik zou waarschijnlijk niet meer uit mijn stoel komen. Misschien alleen voor een duik!

Lijkt me een inspirerend boek om van je huis een rustige basis te maken..

Just Who I Am zei

Ik moet eerlijk zeggen dat ik de man niet ken.Maar ik zie wel een paar heel mooie plaatjes.Zeker die eerste foto,wow daar kan ik me wel in vinden ,rustig en veel wit!!
Liefs Elisabeth

Anita zei

Die laatste foto wahah héérlijk rieleks ;-)
Zit hier zowat te kwijlen hihi
Bedankt voor je lieve berichtje !!!
Groetjezz lfs mij

Inka en André. zei

Erik Kuster een geweldige stylist,ik hou wel van zijn style,heeft een aantal jaren geleden veel werk gedaan op tv voor het programma met Jan Des Bouvrie,weet even niet meer hoe het programma heette,mooie foto`s,x

Ger zei

Iedereen mag zich hier happy voelen,neervleien met of zonder boek.....als ik maar niet hoef!

Had nog nooit van Eric Kuster gehoord,nou inmiddels wel,maar dat zal komen omdat ik niet warm of koud word van zijn stijl en me er ook niet aan zal vergapen of rustig van zal worden.
Het is me allemaal TE toonkamerachtig.
En als ik het me zou kunnen veroorloven, aub geen uitzicht op een betonnen kustlijn maar liever op krijtrotsen.
Vraag me af of al die bekende Nederlanders zich wel thuisvoelen en de rust vinden in dit soort gestylde interieurs....
Er zijn er bij die amper op die bank of stoel gezeten hebben of bed en bad gelegen hebben...
want dan hebben ze hun oog al weer op 'n ander laten vallen,ze wisselen net zó makkelijk van partner als van stylist en beginnen weer opnieuw.
En als daar de voordeur van de riante villa open gaat zie je in één oogopslag........oh....Eric Kuster over de vloer gehad....

Nee, laat mij maar lekker hier in ons eigen rijtjeshuis wonen in de loop der jaren naar eigen smaak ingericht, zou het geen stylen willen noemen.....tis gewoon gezellig,romantisch en er wordt binnen en buiten intensief geleefd.

En dat zou ik ook doen als ik geld zat had en in een riant landhuis zou wonen.

Fijne dag!!
Lieve groeten,Ger

Petra zei

Ik hem hem hier op het eiland ontmoet, toen ik nog design meubels verkocht. Ik vind het prachtig om naar te kijken, maar niet om in te wonen.

Het is zo perfect, dat je dus bij wijze van zelfs nog je ondergoed moet aanpassen anders val je uit de toom :(

Liefs Petra

Catherine zei

Hi Lynda!!

I agree with you about playing with symmetry in interiors, it gives a peaceful feeling to the environment and it helps to achieve a classical look!
Enjoy your book my sweet friend!!

Liefs!!