zondag 3 juli 2011

Kom mee naar buiten allemaal....

Aan wonen wordt tegenwoordig meer en meer aandacht besteedt(en niet alleen door ondergetekende;)), getuige de vele woonbladen, woon(web)winkels en wat te denken van de grote DHZ-zaken die ook allemaal een gedeelte aan woonaccessoires besteden.
Wonen is leven en vooral het BUITENleven heeft een enorme boost gekregen de laatste jaren! We nemen binnen steeds vaker mee naar buiten, een tuin is niet meer alleen het lapje gras met een pot geraniums. Complete buitenkeukens worden gerealiseerd, sfeervolle veranda's en buitenhuisjes! Geweldig als je het mij vraagt;), je krijgt zo steeds meer ruimte om te "wonen".
Of je buiten nu kiest voor dezelfde sfeer als binnen of misschien voor iets compleet anders, ook hier geldt, het moet je passen als een jas. Probeer een goede basis te maken waar je jaren mee vooruit kunt. Door wederom kleurgebruik, en accessoires versterk je het sfeertje waar je naar op zoek bent.Ik weet, bovenstaande veranda's zijn van een dermate budget dat het voor vele van ons niet te realiseren is! Maar kijk eens naar de volgende foto's, ietwat budgetvriendelijker maar zeer zéker niet minder leuk! Uit bovenstaande foto's kun je wel héél wat inspiratie opdoen, en die vervolgens lekker naar eigen wens en budget ombuigen.


Tot slot wil ik jullie nog graag wat "adresjes"geven waar je misschien nog wat leuks vindt voor je eigen "outdoor living";)

......

enzo...;)Ik wens jullie een mooie week!

Groetjes,
Lynda

8 opmerkingen:

It's me zei

Heel veel leuks bij ons te koop hoor !!...bedankt!!!...mooie buiten geniet foto's.....ook al zit ik binnen.....xxx...geniet !!

Collie-Collie zei

Oooo, die veranda's zijn zó prachtig. In mijn tuin, formaat postzegel, kan ik dat wel op mijn buik schrijven. Maar ik kan op zich natuurlijk wel de sfeer van binnen naar buiten door laten lopen....

Ik ga de webwinkeltjes gelijk bezoeken!!

Groetjes, Collie

Just Who I Am zei

Wat zijn ze toch mooi die veranda's.Ik zit wel eens te bedenken dat we in plaats van het grote afdak hier achter best een veranda zouden kunnen maken.Maar het blijft voorlopig even bij dromen.
Liefs Elisabeth

Het Hoogerhuys zei

Ha die Linda, ontdek nu pas je nieuwe blog, je had het er wel over gehad, maar had nog niet verder gekeken dan mijn neus lang is.
Wat leuk, hele mooie beelden, prachtige huizen.
Schitterende veranda's.
Maar het blijft hier nog even bij kijken.
Fijne week, groetjes Sandra

WitZandGrijs zei

Jaaaaa leuke plaatjes. Maar ik heb ook best wat leuks voor buiten te koop, hah ! Wat dacht je van de grijze stoere vuurkorf, hhaaaaa!
Anyway thx voor je bestelling bij mij.

En een veranda ja, die wil ik wel. Als ik toch ns de lotto won....
Ingeborg

Anita zei

Nouh ik val compleet in katzwijm ;-)
Hoewel wij ook wel een overkapping hebben blijft dit puur GENIETEN
Ik zal de adresjes eens "langslopen". Dank voor je TIP
Lieve groetjes, Anita

Tanja zei

O een veranda, die staat ook op mijn lijstje, en gelukkig heeft lief al gezegd dat hij het ook wel heel erg leuk vind. Heerlijk geniet foto's zijn dit.
Liefs
Tanja

Catherine zei

Hi Lynda!

Now the summer is here, it´s the perfect time to spend some time in one of these beautiful terraces you show us, and of course with a little outdoor space and a great interior designer (and I know a really good Dutch one!!!!!) you can achieve amazing results!!

Liefs!!