zondag 25 september 2011

Ga kijken!!

Gisteren was ik dus op de Woonbeurs, remember? Op uitnodiging van sanoma uitgever als blogger met nog pak 'm beet 30 andere bloggers naar de Woonbeurs! Perskaart, nametag en toegang tot stápels persinformatie/brochures van de diverse merken/fabrikanten. Alles was geregeld(waavoor nogmaals *buigt*..dank u wel:)).And there we went............écht, vraag maar na, ik heb m'n uiterste best gedaan deze te bemachtigen en éven zag het er naar uit dat zo'n zwarte jongen mee naar het Zuiden ging, maar helaas....niet gelukt.Wat wél gelukt is, enkele(?) foto's van de beurs, om jullie ook mee te kunnen laten kijken en wie weet, wel over te halen óók te gaan! Een hele ervaring, het is net alsof je door je favoriete woonmagazine loopt, met het gróte voordeel(vind IK althans;)) dat je alles kunt aanraken en voelen!
Kijk even mee, vandaag binnenkijken in het VT Wonen huis.
Monique en Kirsten van VT Wonen voor het VT Wonen huis

zo'n huis staat natuurlijk vól met de meest leuke accessoires en meubels, van deze kussens weet ik bv dat komen van Wonen met Lef
de tegels? VT Wonen tegels....ook te gebruiken tegen je wand! Of zoals hier....als tafelblad!Raw meets Elegance...:)

Mocht je éven tijd hebben, ga dan kijken en laat je inspireren @Woonbeurs 2011! Je kunt nog gaan tot en met 2 oktober a.s.!

Ik wens je een inspirerende nazomerse;) week!


Groetjes
Lynda

7 opmerkingen:

Geke zei

bedankt lynda voor de rondleiding. Ziet er super uit.
Het komt er dit jaar niet van, maar wellichtvolgend jaar.
groetjes,
Geke

It's me zei

Tijd zat.......!! maar geen zin...kijk ben ik toch weer eerder bij jouw he???...kuchhh...xxx...

Collie-Collie zei

Ik kan jammer genoeg niet, zit met m'n oren en neus in m'n E-book in de maak...

Maar gelukkig laat jij heel wat mooie foto's zien. Het ziet er allemaal heel mooi uit, mooie materialen en kleuren...

Groetjes, Collie

WitZandGrijs zei

Hai Lynda,

Gaaaaafffff zeg ! Tsjaa, zou er eigenlijk ook wel heen willen. Het ziet er super uit in ieder geval. Leuk dat je ook de woonredactrices trof, zelfs de hoofdredactrice toch?? Thanks dat we ff mee mochten loeren.
Greets van Ingeborg

Alma zei

Ziet er goed uit, Lynda. De behangcollectie van VTWonen is prachtig. Het letterbehang heb ik ook gebruikt in mijn winkel. Helaas zit het er voor mij niet in om naar Amsterdam te gaan, maar ik geniet wel van je foto's.

Liefs Alma

Daydream Living zei

Thanks Lynda! ik kan niet gaan, natuurlijk, maar ben wel erg blij met je foto's! ik ben nog steeds lid van de At Home en VT maar de woonbeurs mis ik wel, dus bedankt! Groetjes, Maureen x

Tierlantijn zei

Vind de tegels erg leuk! Zag ze al voorbij komen op twitter.

Liefs!