dinsdag 13 september 2011

Mundo Mundo....Woon Give Away

Soms, in een inspiratiepost, vermeld ik weleens subtiel de leverancier of de webwinkel waar je een bepaald artikel kunt krijgen..vandaag....wil ik toch even een soort van spotlight richten op een geweldige stoel! De Mundo van Leolux!

Ik vind het een supergave stoel! Helemaal van nu, maar herkenbaar door het model en de poten! Ik vindt het een charmante maar ook stoere stoel, en die combinatie hou ik wel van.
Ik zie deze stoel niet alleen staan in een design omgeving, maar toch ook zomaar in een mooie praktijk, of wat te denken van je eigen werkplek? Of op kantoor, een prachtige vergaderruimte zie ik ontstaan met deze stoelen.

De Mundo is een ontwerp van Gerard Vollenbrock, meubelontwerper sinds 1981. Nuchter, vakkundig en eenvoud zijn een paar kenmerken van ontwerpen van Vollenbrock.Scylla 1996, Gerard Vollenbrock

hier vind je meer technische gegevens én informatie over de vele keuzemogelijkheden voor de stoffering van de stoel!Ging mijn vorige post over de woonbeurs....Leolux met hun gloedjenieuwe Mundo(oa) vindt je daar dus ook! Stand 10-001, daar kun je even gaan proefzitten, en in mijn geval...even "aaien";)!.

Maar het wordt nóg beter! Let op, oktober woonmaand, helemaal MIJN maand dus ;), waarom nu Leolux? Nou gewoon, ook een beetje als "dankjewel".. dankjewel voor hun hulp, hulp die ik goed kon gebruiken tijdens mijn opleiding .
Daarvoor..DANKJEWEL!
Maaaaaaaaaar, wat hebben jullie daar nou aan? HA! (ik was weer in zo'n opstandige bui en heb Leolux benaderd, wilde deze post voor jullie éxtra leuk maken he ;))

Ik mag een toegangsbewijs voor 2 personen weggeven voor een rondleiding in fabriek van Leolux!! Mét koffie/thee en vlaai..natuurlijk ;)!.
Dus, wat zal ik zeggen, onder iedereen die hier reageert verloot ik op 2 oktober(einde woonbeurs) dat toegangsbewijs!
Een heuse WOON GIVE AWAY!

Namens Leolux én mijzelf...succes!

                 Groetjes
                    Lynda

ps: Facebooklezers mogen ook meedoen natuurlijk, LIKE ons HIER en je doet gewoon mee!!


9 opmerkingen:

Samira zei

Wow, ik zou zeggen vaker doen zo'n opstandige bui! ;)

Inka en André. zei

Super leuk,geliked en gedeeld op fb,.....

lia zei

Leuk, maar ik laat dit liever naar iemand gaan die het echt mooi vind. Ik vind het mooi bij een ander. Wat zo'n opstandige bui al niet met je doet...

liefs

Tierlantijn zei

Klinkt super Lyn. Maar you know hé?! Mag de gelukkig dan met jou een rondje Leolux doen? Dat zou natuurlijk helemaal een cadeautje zijn! :)

Liefs!

MOODZ zei

Ohhh vlaai ...
Goed bezig, leuk zo'n opstandige bui.....
Liefs
Tamara

Anna Marie zei

O, Lynda. Ik doe heel graag mee! Wij hebben Dolcinea stoeltjes en een bank van Leolux van Pastoe. En na 12 jaar kan ik alleen maar zeggen, dat het de beste aankopen zijn geweest in ons interieur. Zelfs met 3 kinderen zijn ze onverslijtbaar. En de zitvorm van de Dolcinea stoel is echt heerlijk. Wij zijn 185 en 186 en kunnen heerlijk zitten. Ik heb kaartjes voor de woonbeurs en ik zal eens naar je nieuwe liefde kijken. Liefs Anna Marie. En ik zal proberen om je op facebook te vinden.

almay`s home zei

Kom ook even bij je gluren. En doe graag mee aan je give away! Leuk!!
Maak er gewoon een weekend van....je weet hoe graag ik er op uit trek ;)

Lieve groet
Alma

In den Uylenbal zei

H die Lynda, de naam zegt het al he ? Le(j)olux !!! Lejo de Luxe . . . ennuh . . . ken je de Leolux stoel van Clemens Briels ? zie > http://www.homeportfolio.com/catalog/product.jhtml?prodid=13512 , ooit, in een ver en grijs verleden, verkocht ik kunstwerken van Clemens Briels. Sculpturen en zeefdrukken. Leolux is kwaliteit en prachtig design in 1. Lijkt me leuk om met jou door die fabriek te struinen. Dus ik doe graag mee ! Wederom een superleuk initiatief. liefs Lejo

ABACAXI and HORTELÂ zei

Leolux... sjucht... prachtige spullen! Deze stoel is inderdaad SUPERmooi!! Dus ja, ik doe graag mee, zie zo'n rondleiding he-le-maal zitten :))