maandag 12 september 2011

Woonbeurs Amsterdam..

De "woonfans"onder ons hebben het natúúrlijk al in een van hun favoriete woonmagazines gezien! Van 24 september tot en met 2 oktober is er weer de Woonbeurs in Amsterdam!
Alle bekende, en gelukkig ook wat onbekendere merken, fabrikanten en winkels zullen er zijn. Een keur aan woonstijlen,accessoires, benodigdheden en inspiratie zal getoont worden aan ons...het "grote publiek".
Complete woonhuizen zijn er opgebouwd waar je dus gewoon doorheen kunt lopen en de sfeer meteen kunt proeven! De plaatjes in de magazines zijn natuurlijk altijd mooi, maar er doorheen lopen(en voor mij, alles aanraken;)) is nét even dat beetje extra!
Leuke koopjes, "must-haves", noviteiten en informatiematerialen(zodat je thuis nog eens even rustig terug kunt kijken) genoeg.
Wonen op z'n breedst!(ook tuinaanleg zul je er tegenkomen).
Heb je tijd, zéker gaan! Bestel je kaarten op hun site als je ze nog niet hebt. Wie weet wat(en wie?) je nog allemaal gaat tegenkomen!
Ik zal erbij zijn, en wel op zaterdag 24 september, bij de Bloggers Meet up! Een geweldig leuk initiatief met een nóg leuker dagprogramma! Daarover vertel ik jullie absoluut meer, missie is in elk geval zo'n ballon mee terug naar Limburg te nemen;))                      Groetjes,
                   Lynda

7 opmerkingen:

Inka en André. zei

wij gaan wel alleen kunnen we niet op de bewuste zaterdag door werkzaamheden,jammer.

Thuis bij Tjits zei

als het goed is krijg ik gratis kaarten doordat ik een abonnement op de ariadne genomen heb, heb ze nog niet in huis maar dat komt vast wel:)
maar de beide weekenden zijn al met andere dingen volgepland.. hoop door de week nog een gaatje te kunnen vinden! zonde om niet te gaan!
en de bloggers meet up, wat is dat??

lieve groetjes, Tjits

Corine zei

Het lijkt me geweldig, maar ik hou absoluut niet van mensenmassa's dus ik laat het toch voorbij gaan, jammer!
Ben wel benieuwd hoe dat zit met die BloggersMeetUp..
Groeten, Corine(THUIS)

Samira zei

Gezellie, wordt helemaal leuk de 24e, ook om andere bloggers (weer) te ontmoeten :):)
Ik ben erg benieuwd naar het VTwonen huis, want er komen spulletjes van Wonen met Lef, heb ik vanmorgen nog gepikt ;) Xx

lia zei

Heb er natuurlijk over gelezen, maar of ik ga is een heel groot ?

liefs

It's me zei

Oh leuk de woonbeurs...een blog meeting ?? wat grappig...ben benieuwd welke woonmutsen je allemaal tegen komt.......ik ga wel gewoon werken.......liefs van mij...xxx..

Anoniem zei

Ooo leuk... Vorig jaar ook geweest met oudste en jongste. Heerlijk dagje. dit jaar sla ik het wegens drukte over.

Veel plezier groetjes Pieternel
p.s. volgend jaar weer?