dinsdag 27 september 2011

Mariska Meijers...Dutch Design...

maar dan wél wereldwijd!!!  Mariska Meijers,een Amsterdamse die haar zakelijke carrière verruilde voor haar droom! Haar eigen kunst! Op kussens, dienbladen, kaarten, notitieboekjes, sjaals, noem maar op, wat je wil, alles kan!

Mijn eerste "kennismaking" met Mariska is nog niet zo heel erg lang geleden...begin september denk ik ;).....met de volgende foto trok zij mijn aandacht op facebook!

een práchtige sjaal in nóg mooiere kleuren! Ik was verliefd, en dan te bedenken dat ik niet zo heel erg van de sjaals ben én geen kleurrijk persoon;)

In die korte tijd dat ik haar volg, tot aan de Woonbeurs stond ze al in New York en Parijs, en nu dus in Amsterdam! Kleuren waar je kijkt!! Gezellige kleuren, felle kleuren, warme kleuren, uitnodigende dessins en herkenbare illustraties op bv haar kaarten!
Kijk mee!

enkele van haar trays! Linksboven helemaal hip en hot...fluor!

kussens waar je vrolijk van MOET worden! Rechtsboven een sneak preview van de Residence van (ik dacht as) November!
En twee voorbeelden van haar kaarten! Pakketjes met übergezellige kaarten, hoe leuk, een écht kaartje in je brievenbus! En compleet met recept....jawel, details details...ik ben er gek op!


We hebben haar kort bezocht in haar stand, maar helaas was de tijd zo kort en kwam het er niet van dat ik zo'n pakketje kaarten de mijne maakte! Maar.....niet getreurd....een webshop is de uitkomst...kijk maar op


Daar lees je nog véél meer over Mariska, de plaatsen waar ze al kwam, de winkels die haar spullen verkopen(WERELDWIJD) en vind je haar webshop.
Dutch Design op hoog niveau! Chapeau Mariska!

Ik wens jullie een kleurrijke dag!

Groetjes
Lynda

4 opmerkingen:

Kat zei

Love the beautiful patterns and vibrant colours in her designs!!

Liefs!!

Ger zei

Ben even door haar ontwerpen ''gelopen''..... de liefhebbers van deze stijl kunnen hun hartje ophalen....

Het is niet zo mijn ''ding'' ik liep al nooit warm voor de jaren 60/70 stijl(retro),Japanse, chinese, indonesische en dergelijke invloeden in wooninrichting en accessoires, en dat is de stijl die ik terug zie in de ontwerpen van Mariska Meijers.

Ben wel altijd geïnteresseerd in trends en invloeden op woon en inrichting gebied uit andere landen....en dat die invloeden jaren lang stand kunnen houden weet ik ook.


Ben meer van de landelijke stijl..... gemoedelijk, comfortabel, royaal, romantisch, natuurlijk, geborgen en uitnodigend!!!

Fijne dag!!
Liefs,Ger

Mariska Meijers zei

Dank je Lynda voor deze prachtige post over mijn werk! xox

Kari zei

Tjonge volgens mij hebben jullie een super dag gehad..
XX Kari