vrijdag 30 september 2011

Oogstrelers...

http://www.paulmasseyphotography.com/
Daar zul je er nog veel meer aantreffen! Ik deel er hier een paar met jullie, gewoon.....omdat ze prachtig zijn, om het van alles wat is.....net zoals buiten ;)...we hadden zomer in de lente, herfst in de zomer, en nu zomer in de herfst! Ga naar buiten en relax!







Geniet van je weekend en absorbeer de energie die de zon je geeft!!!

Groetjes,
Lynda




dinsdag 27 september 2011

Mariska Meijers...Dutch Design...

maar dan wél wereldwijd!!!  Mariska Meijers,een Amsterdamse die haar zakelijke carrière verruilde voor haar droom! Haar eigen kunst! Op kussens, dienbladen, kaarten, notitieboekjes, sjaals, noem maar op, wat je wil, alles kan!

Mijn eerste "kennismaking" met Mariska is nog niet zo heel erg lang geleden...begin september denk ik ;).....met de volgende foto trok zij mijn aandacht op facebook!

een práchtige sjaal in nóg mooiere kleuren! Ik was verliefd, en dan te bedenken dat ik niet zo heel erg van de sjaals ben én geen kleurrijk persoon;)

In die korte tijd dat ik haar volg, tot aan de Woonbeurs stond ze al in New York en Parijs, en nu dus in Amsterdam! Kleuren waar je kijkt!! Gezellige kleuren, felle kleuren, warme kleuren, uitnodigende dessins en herkenbare illustraties op bv haar kaarten!
Kijk mee!

enkele van haar trays! Linksboven helemaal hip en hot...fluor!

kussens waar je vrolijk van MOET worden! Rechtsboven een sneak preview van de Residence van (ik dacht as) November!
En twee voorbeelden van haar kaarten! Pakketjes met übergezellige kaarten, hoe leuk, een écht kaartje in je brievenbus! En compleet met recept....jawel, details details...ik ben er gek op!


We hebben haar kort bezocht in haar stand, maar helaas was de tijd zo kort en kwam het er niet van dat ik zo'n pakketje kaarten de mijne maakte! Maar.....niet getreurd....een webshop is de uitkomst...kijk maar op


Daar lees je nog véél meer over Mariska, de plaatsen waar ze al kwam, de winkels die haar spullen verkopen(WERELDWIJD) en vind je haar webshop.
Dutch Design op hoog niveau! Chapeau Mariska!

Ik wens jullie een kleurrijke dag!

Groetjes
Lynda

maandag 26 september 2011

Er was meer....@woonbeurs 2011

en dát is nou het mooie van zo'n beurs, je wandelt zo van het ene huis naar het andere, dus zeg maar, van het ene magazine zomaar bij het andere binnen! Zeg je VT Wonen, zeg je natuurlijk ook Ariadne at Home.....totaal anders maar ook weer prachtig bedacht en helemaal in stijl....loop maar mee!

bij Ariadne hebben ze wat te vieren he, hun tien jarig bestaan dus een taart hóórt daarbij, en natuurlijk een typische Ariadnetaart!




rustige kleuren, gemixte materialen





de kracht van de herhaling ;)




materialenmix

mooi poedertinten in glans


Ik hoor je denken, "lekker Lyn, je hebt al alles laten zien"...nope....wees gerust, dit is nog niet eens de hélft! :)

En dan heb ik nog een leuk nieuwtje, althans...dat denk ik;)
Zeer binnenkort zal ik nóg een blog gaan schrijven...en wel op de site van....Showhome! Een site over wonen en binnenkijken! Mijn link staat er al, nog héél even geduld voor m'n eerste blogje, ik laat het jullie weten! Maar ga alvast een kijkje nemen, soort van "gluren bij de buren ";)!


Groetjes
Lynda

zondag 25 september 2011

Ga kijken!!

Gisteren was ik dus op de Woonbeurs, remember? Op uitnodiging van sanoma uitgever als blogger met nog pak 'm beet 30 andere bloggers naar de Woonbeurs! Perskaart, nametag en toegang tot stápels persinformatie/brochures van de diverse merken/fabrikanten. Alles was geregeld(waavoor nogmaals *buigt*..dank u wel:)).And there we went............



écht, vraag maar na, ik heb m'n uiterste best gedaan deze te bemachtigen en éven zag het er naar uit dat zo'n zwarte jongen mee naar het Zuiden ging, maar helaas....niet gelukt.



Wat wél gelukt is, enkele(?) foto's van de beurs, om jullie ook mee te kunnen laten kijken en wie weet, wel over te halen óók te gaan! Een hele ervaring, het is net alsof je door je favoriete woonmagazine loopt, met het gróte voordeel(vind IK althans;)) dat je alles kunt aanraken en voelen!
Kijk even mee, vandaag binnenkijken in het VT Wonen huis.




Monique en Kirsten van VT Wonen voor het VT Wonen huis





zo'n huis staat natuurlijk vól met de meest leuke accessoires en meubels, van deze kussens weet ik bv dat komen van Wonen met Lef




de tegels? VT Wonen tegels....ook te gebruiken tegen je wand! Of zoals hier....als tafelblad!



Raw meets Elegance...:)









Mocht je éven tijd hebben, ga dan kijken en laat je inspireren @Woonbeurs 2011! Je kunt nog gaan tot en met 2 oktober a.s.!

Ik wens je een inspirerende nazomerse;) week!


Groetjes
Lynda

maandag 19 september 2011

"tot in den kleuren"....


Histor One

Painting the Past


Kleur kiest men vaak op gevoel, op smaak(natuurlijk) en soms zelfs naar behoefte. Nou heb ik het al eens eerder over kleur gehad en inderdaad adviseerde ik vooral je eigen smaak te volgen.
Maar dan.....dan sta je voor de wand zoals te zien op de eerste foto. Komt je bekend voor denk ik :). Welke gaat het worden?
Het is je misschien wel al eens opgevallen dat kleuren nummers hebben, kleurcodes. Die codes kun je zien als een soort "recept". Welke kleuren werden gebruikt om tot een betreffende kleur te komen, maar ook hoeveel van elk? Nou is dat even een handigheidje....zo'n kleurcode lezen, maar daar zal ik jullie niet mee vermoeien(zou m'n eigen ramen ingooien he ;)).
Proefpotjes zijn er niet voor niks. Koop er een(of twee of....) en probeer ze thuis uit....probeer ze wel uit in de verschillende hoeken van je kamer, want overal is de lichtinval anders. Beslis niet binnen een dag, maar laat de verschillende tijdstippen(ochtend, middag, avond) even voorbij komen, en misschien ook wel even wachten op een regenachtige dag.
Eenmaal de kleur gekozen is het grootste gedeelte gedaan, rest je "slechts"het aanbrengen;).
Oké, 1 "foefje"zal ik met jullie delen....de lichtste kleur gaat het beste op het plafond ;)!


Veel succes! En mocht je er niet helemaal uitkomen, kleuradvies behoort óók tot de mogelijkheden bij HIS!


Groetjes,
Lynda

dinsdag 13 september 2011

Mundo Mundo....Woon Give Away

Soms, in een inspiratiepost, vermeld ik weleens subtiel de leverancier of de webwinkel waar je een bepaald artikel kunt krijgen..vandaag....wil ik toch even een soort van spotlight richten op een geweldige stoel! De Mundo van Leolux!





Ik vind het een supergave stoel! Helemaal van nu, maar herkenbaar door het model en de poten! Ik vindt het een charmante maar ook stoere stoel, en die combinatie hou ik wel van.
Ik zie deze stoel niet alleen staan in een design omgeving, maar toch ook zomaar in een mooie praktijk, of wat te denken van je eigen werkplek? Of op kantoor, een prachtige vergaderruimte zie ik ontstaan met deze stoelen.

De Mundo is een ontwerp van Gerard Vollenbrock, meubelontwerper sinds 1981. Nuchter, vakkundig en eenvoud zijn een paar kenmerken van ontwerpen van Vollenbrock.



Scylla 1996, Gerard Vollenbrock

hier vind je meer technische gegevens én informatie over de vele keuzemogelijkheden voor de stoffering van de stoel!



Ging mijn vorige post over de woonbeurs....Leolux met hun gloedjenieuwe Mundo(oa) vindt je daar dus ook! Stand 10-001, daar kun je even gaan proefzitten, en in mijn geval...even "aaien";)!.

Maar het wordt nóg beter! Let op, oktober woonmaand, helemaal MIJN maand dus ;), waarom nu Leolux? Nou gewoon, ook een beetje als "dankjewel".. dankjewel voor hun hulp, hulp die ik goed kon gebruiken tijdens mijn opleiding .
Daarvoor..DANKJEWEL!
Maaaaaaaaaar, wat hebben jullie daar nou aan? HA! (ik was weer in zo'n opstandige bui en heb Leolux benaderd, wilde deze post voor jullie éxtra leuk maken he ;))

Ik mag een toegangsbewijs voor 2 personen weggeven voor een rondleiding in fabriek van Leolux!! Mét koffie/thee en vlaai..natuurlijk ;)!.
Dus, wat zal ik zeggen, onder iedereen die hier reageert verloot ik op 2 oktober(einde woonbeurs) dat toegangsbewijs!
Een heuse WOON GIVE AWAY!

Namens Leolux én mijzelf...succes!

                 Groetjes
                    Lynda

ps: Facebooklezers mogen ook meedoen natuurlijk, LIKE ons HIER en je doet gewoon mee!!